Zeiron R5 3600 RX550 sistem alınır mı?

Örnek sistem atar mısınız?

Bende aktif olarak 4070s kullanıyorum ama AMD'ye hepten kötü demek mantıksız

Sadece okul ve az oyun ıcın.

Kardeşim o attığın bilgisayar az oyun için bile yeterli değil bütçe söyle önerelim veya başka konu aç

Sadece okul ve az oyun ıcın.
PS4 satmadan 19 bin TL'ye genel bir sistem toplanır.

Monitör zaten en kötü KTC H25T7 var 4500TL'ye.
500TL'ye Craw bir klavye ve ucuza 200-300TL'ye düşen Gamenote bir mouse işinizi görür. 500TL'ye de bir Gamenote kulaklık bulunabilir. Bu şekilde 6 bin TL tuttu ekipmanlar.
Diğer parçaları isterseniz en ucuz şeyler seçebilirsiniz ama monitörden kısmak üzebilir.

Geri kalan 13 bin TL ile, yarı 2.el yarı sıfır bir sistem çıkabilir.
AM4 sistem olacak o garanti.

İşlemci: 2479TL (2.el 2000TL'ye alınabilir.)

İşlemci fanı: 400TL (2.el kule tipi 300TL'ye bulunabilir.)

Anakart: 2000TL

RAM: 1600TL (2.el 1000TL civarına çift RAM bulunabilir.)

SSD: 1189TL

Güç kaynağı: 2500TL (Uzun ömürlü ve kaliteli olsun diye seçtim, elinizde patlamaz.)

10.211TL tuttu. 1000-1500TL'ye mesh bir kasada alabilirsiniz veya 2.el eski oyuncu kasası bakabilirsiniz 500-600TL'ye.

İşin kötü kısmı sıfır olarak tercih ettiniz zaman ekran kartına bütçe kalmıyor. Kasayıda sıfır alırsak kaba tabir 11500TL tutuyor ve geri kalan para 1500TL. Üstüne 500TL daha ekleyip 2.el RX 570 8GB alabilirsiniz, o attığınız RX 550'den 2-3 kat daha güçlü ama genel sistem kalitesine düşük kalıyor. Bu durumda ya bütçeyi arttırıcaz yada bazı parçaları 2.el veya indirim kovalıyacağız.
"Sonra ekran kartını değiştiririm." derseniz RX 570 işinizi fazlasıylada görür.

Hertürlü o Trendyol PC'den çok daha kaliteli ve uzun ömürlü sistem oldu. PS4'ü eğer satarsanız gidip bir RX 6700XT alınabilir veya RTX 3070.

PS4 satmadan 19 bin TL'ye genel bir sistem toplanır.

Monitör zaten en kötü KTC H25T7 var 4500TL'ye.
500TL'ye craw bir klavye ve ucuza 200-300TL'ye düşen Gamenote bir mouse işinizi görür. 500TL'ye de bir Gamenote kulaklık bulunabilir. Bu şekilde 6 bin TL tuttu ekipmanlar.
Diğer parçaları isterseniz en ucuz şeyler seçebilirsiniz ama monitörden kısmak üzebilir.

Geri kalan 13 bin TL ile, yarı 2.el yarı sıfır bir sistem çıkabilir.
AM4 sistem olacak o garanti.

İşlemci: 2479TL (2.el 2000TL'ye alınabilir.)

İşlemci fanı: 400TL (2.el kule tipi 300TL'ye bulunabilir.)

Anakart: 2000TL.

RAM: 1600TL (2.el 1000TL civarına çift RAM bulunabilir.)

SSD: 1189TL.

Güç kaynağı: 2500TL (uzun ömürlü ve kaliteli olsun diye seçtim, elinizde patlamaz.)

10.211TL tuttu. 1000-1500TL'ye mesh bir kasada alabilirsiniz veya 2.el eski oyuncu kasası bakabilirsiniz 500-600TL'ye.

İşin kötü kısmı sıfır olarak tercih ettiniz zaman ekran kartına bütçe kalmıyor. Kasayı da sıfır alırsak kaba tabir 11500TL tutuyor ve geri kalan para 1500TL. Üstüne 500TL daha ekleyip 2.el RX 570 8 GB alabilirsiniz, o attığınız RX 550'den 2-3 kat daha güçlü ama genel sistem kalitesine düşük kalıyor. Bu durumda ya bütçeyi arttıracağız ya da bazı parçaları 2.el veya indirim kovalıyacağız.
"Sonra ekran kartını değiştiririm." derseniz RX 570 işinizi fazlasıyla da görür.

Her türlü o Trendyol PC'den çok daha kaliteli ve uzun ömürlü sistem oldu. PS4'ü eğer satarsanız gidip bir RX 6700XT alınabilir veya RTX 3070.

Aynen öyle, Trendyol PC almak pişmanlıktır.

Ceren hanim yeter artik durun her gördügüm konuda AMD alinmaz NVIDIA Intel daha iyi yorumlar yazıyorsunuz yapmayın gözünüzü seveyim.
AMD'yle yaşadığım sorunların konusunu açacağım yakinda, o zaman kabullenecek herkes.

Bende aktif olarak 4070s kullanıyorum ama AMD'ye hepten kötü demek mantıksız

Kardeşim o attığın bilgisayar az oyun için bile yeterli değil bütçe söyle önerelim veya başka konu aç

Hocam arkadaş 18klık ürün atmış, fiyat performans diye 50klık ürün atıyorsunuz…

Birkaç ay sonra düşüncem pc yi
Alabiliyorsanız attığım 17k lık sistemi vatandan alın kafanız rahat olsun hocam.

AMD'yle yaşadığım sorunların konusunu açacağım yakinda, o zaman kabullenecek herkes.
Açmanız herkesin yararına olur aslında. Hem sizin hem de aynı sorunla karşılaşan kişilerin :) Yazılım olarak kötü olması NVIDIA'ya göre F/P olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bu konuda kı bılgısıyardan arkadaşımda var ve gayet ıyı calısıyor

Konu kapanacak

Hocam arkadaş 18klık ürün atmış, fiyat performans diye 50klık ürün atıyorsunuz…

Alabiliyorsanız attığım 17k lık sistemi vatandan alın kafanız rahat olsun hocam.
Hocam 480gb biraz az gibi geldi bana

Arkadaşlar PC şu anda alınmak ıcın degil ocak ayında falan alırım şu an sadece fikir amacıyla yazdım

Ben kullanıyorum malzeme kalitesi falan çok iyi. O PSU dehşet kalitede bir şey öneririm.

Kasıyor mu ıyı mı?

Son düzenleme:
Bu konuda kı bılgısıyardan arkadaşımda var ve gayet ıyı calısıyor

Konu kapanacak

Hocam 480gb biraz az gibi geldi bana

Arkadaşlar PC şu anda alınmak ıcın degil ocak ayında falan alırım şu an sadece fikir amacıyla yazdım
Ocak ayında konu açarsanız tekrar yardımcı oluruz. Aman arkadaşınıza uymayın hocam, bi bildiğimiz olduğu için sizi uyarıyoruz. Sonuçta sizin gibi bir sürü insan gelip sistem toplama konusunda yardım istiyor. Bu konuda uzmanlığımız olduğu için zaten sizi uyarıyoruz.
Umarım iyi bütçe toplarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı