Zeiron R5 3600 RX550 sistem alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Iş icinse NVIDIA zaten her zaman ilk tercihim olur ama sırf oyun icinse AMD alınmayacak bir tarafi yok o sorunlar 7000. ve 9000 serilerinde kalmadı.

Hayır RX 560 değil HD 3650 vardi benim eski bilgisayarımda. Çok da kötüydü iyi ki kurtuldum AMD'den.
Yanlız kartınız 2008'den kalma. Hatta ozamanlar ATI adında geçiyordu.
(ATI adı öldü gitti, HD serisinin üstüne 2 kere toprak atıldı.)

Üstünden 17 sene geçmiş kart yüzünden AMD'ya kızgın olmanız komik. Bende zamanında NVIDIA 7200GS kullandım, 1 FPS GTA 4 açıyordu. Şimdi gidip "NVIDIA alınmaz." desem? Aynada kendime bile güzel laflar söylerim.

Birde kartınız 2008 yılının giriş-orta arası kartıymış. Bugünün RX 7600'ü gibi. Benimki en girişin bir üstü. Ozamanlar birde ATI X1600M kartım vardı, oda GTA 4'ü aynı grafikte 25FPS açıyordu.
İronik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Iş icinse NVIDIA zaten her zaman ilk tercihim olur ama sırf oyun icinse AMD alınmayacak bir tarafi yok o sorunlar 7000. ve 9000 serilerinde kalmadı.

Anladım ama ben böyle sorunlar yaşamadım.

Yanlız kartınız 2008'den kalma. Hatta ozamanlar ATI adında geçiyordu.
(ATI adı öldü gitti, HD serisinin üstüne 2 kere toprak atıldı.)

Üstünden 17 sene geçmiş kart yüzünden AMD'ya kızgın olmanız komik. Bende zamanında NVIDIA 7200GS kullandım, 1 FPS GTA 4 açıyordu. Şimdi gidip "NVIDIA alınmaz." desem? Aynada kendime bile güzel laflar söylerim.

Birde kartınız 2008 yılının giriş-orta arası kartıymış. Bugünün RX 7060'ı gibi. Benimki en girişin bir üstü. Ozamanlar birde ATI X1600M kartım vardı, oda GTA 4'ü aynı grafikte 25FPS açıyordu.
İronik.
Evet sonradan öğrendim eski olduğunu amcam vermişti bana. Ama kötüydü yani Gta 5 falan kasiyordu.

Evet sonradan öğrendim eski olduğunu amcam vermişti bana. Ama kötüydü yani Gta 5 falan kasiyordu.
GTA 5 açmasıda başarı doğrusu.

Dediğim gibi: O kart ile şuanki AMD arasında zerre benzerlik yok. AMD HD serisi, AMD R serisi diye iki kere üstünden nesil geçti ve AMD RX ile tekrar bir nesil geçti. Hatta AMD RX 590'dan sonra 5000 serisi yeni bir sayfa olduğu için 4 kere toprak atıldı diyebiliriz.

Son düzenleme:
Anladım ama ben böyle sorunlar yaşamadım.

Evet sonradan öğrendim eski olduğunu amcam vermişti bana. Ama kötüydü yani GTA 5 falan kasiyordu.

Sadece sunu demek istiyorum su konu hakkinda az videolar ve bilgiler okuyup kendinizi gelistirin lütfen şu bilgilerinizle insanlara yanlış bilgiler vermektesiniz sonra da ben sinir oluyorum size sinirli yazıyorum diye acaba sorun bendemi dedirtiyorsunuz

GTA 5 açmasıda başarı doğrusu.

Dediğim gibi: O kart ile şuanki AMD arasında zerre fark yok. AMD HD serisi, AMD R serisi diye iki kere üstünden nesil geçti ve AMD RX ile tekrar bir nesil geçti. Hatta AMD RX 590'dan sonra 5000 serisi yeni bir sayfa olduğu için 4 kere toprak atıldı diyebiliriz.
Yenilerini kullanmadım bilmiyorum o yüzden. Ama benimki çok kötüydü.

Kişi 7 sinde neyse 70 inde de öyledir derler ama.
Onu insanlar için diyorlar. Bir firmanın kişiliği yoktur, içerideki insanlar değiştiği zamanda ürettikleri ve felsefeside değişir. Eğer dediğiniz laf firmalar için geçerli olsaydı büyük ihtimalle bazı sevdiğimiz firmalar bozulmaya uğramazdı.
Çok fazla bozan firma var zaten günümüzde.

Kusursuz doğan bir firmada yok doğrusu. Bir tek Apple çok iyi çıkış yaptı ve aynı kafa gidiyor sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı