Zeiron ZX24 alınır mı?

Beyefendi öner bana bi sistem yeter bakmıyorum o pc ye tamam bana bi sistem öner bakim aynı fiyatta
Önerildi ya geçtiğimiz sayfada, mesajları dikkatli okusanız keşke.

Dostum hadi desek en azından kaliteli ürünler satıp kazık satsalar gene iyi hem kazık ürün satıp hem kalitesiz ürünler satıp misal 1050 Ti sistem 15.000 TL nasıl olabilir Allah'tan korkuları da yok bunların.

Son düzenleme:
@Salim ben

1661543828505.png

Sizin bilgisayarınızda olan güç kaynağı, ekran kartı ve HDD'yi bu sisteme aktarın ve kullanın. Oynadığınız oyunlara 8 GB RAM yeter fakat bütçeniz biraz daha artarsa 16 yaparsınız. SSD çok iyi değil biliyorum fakat bu bütçede sıfır toplamak biraz zor. İşlemci ikinci el alınsa daha iyi bir SSD alınabilir. Bu sistemi Itopya üzerinden elle topladım az önce.
Aslında Technopat bunun hakkında bir video hazırlasa güzel olur. @Recep Baltaş hocam düşünün bence.
Düşünmesi pek mümkün değil hocam çünkü dava yeme ihtimalleri oluyor.

@Salim ben

Eki Görüntüle 1496996
Sizin bilgisayarınızda olan güç kaynağı, ekran kartı ve HDD'yi bu sisteme aktarın ve kullanın. Oynadığınız oyunlara 8 GB RAM yeter fakat bütçeniz biraz daha artarsa 16 yaparsınız. SSD çok iyi değil biliyorum fakat bu bütçede sıfır toplamak biraz zor. İşlemci ikinci el alınsa daha iyi bir SSD alınabilir. Bu sistemi Itopya üzerinden elle topladım az önce.

Düşünmesi pek mümkün değil hocam çünkü dava yeme ihtimalleri oluyor.
Güç kaynağı yetersiz gelir büyük ihtimal hocam.

"Ya sen zeiron nu boşver sana soruma cevap ver bana laf edeceğine"
VALORANT oynamaya devam etsene sen kanka? VALORANT kitlesi böyle berbat işte. 10 senelik sistem alma diyoruz tavırlara bak. Allah ailene ve çevrene sabır versin, VALORANT oynayan bir insanla iletişim zordur. Forumda bedavaya yardım istiyorsun ve insanlara böyle davranıyorsun. Para ödediğin birine bile böyle konuşamazsın. Yaşının 16'dan yüksek olmadığına yemin edebilirim.

Güç kaynağı yetersiz gelir büyük ihtimal hocam.
Mevcut sistemi ile güç kaynağı besleyebiliyorsa bence yeni alacağında da besleyebilir eğer Rampage değil ise. Nesilden nesile güç tüketimi düşüyor sistem bileşenlerinde. 👍

Tüm gün dışarıda sıcaktan eve geliyorum biraz forumda gezineyim insanlara yardımcı olmaya çalışayım diyorum aldığımız cevaba bak. Sanki adamın bilgisayarına hakaret ettik.

VALORANT oynamaya devam etsene sen kanka? VALORANT kitlesi böyle berbat işte. 10 senelik sistem alma diyoruz tavırlara bak. Allah ailene ve çevrene sabır versin, VALORANT oynayan bir insanla iletişim zordur. Forumda bedavaya yardım istiyorsun ve insanlara böyle davranıyorsun. Para ödediğin birine bile böyle konuşamazsın. Yaşının 16'dan yüksek olmadığına yemin edebilirim.
Doğru tespit hocam amaç yardımcı olmak ama işte insanlar anlamıyor kaç kere konu açıldı lütfen birde şu zeiron alınırmı konusunu açmayın hocam adminler lütfen tekrar tekrar aynı açılan konuları açmayın.

Mevcut sistemi ile güç kaynağı besleyebiliyorsa bence yeni alacağında da besleyebilir eğer Rampage değil ise. Nesilden nesile güç tüketimi düşüyor sistem bileşenlerinde. 👍
i3 560 varmış dediğine göre, işlemci vs. fazla gelebilir bilemiyorum hocam. Ayrıca itopya yerine akakçe gibi yerlerden en düşük fiyata toplanırsa daha mantıklı olabilir.

@Zerons Evet biraz daha düşük fiyatlara toplanma ihtimali var, aklıma gelen ilk siteye girdim ve sistem toplama bölümünden topladım. Neyse en azından Zeiron değil, 5000 liraya 3470 ve Rampage PSU alacağıma resimdekini alırım. 🤠 🤠 🤠

Arkadaş geçici olarak yasaklanmış sanırım, bana salladığı gönderisi silinmiş. Ben önerimi yaptım alması kendisine düşmüş. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı