Kan verin hocam artı vitamin takviyesi alabilirsiniz.Hocam vitamin değerlerine nereden baktırabiliriz bir de yani benim amca oğlu zeka testi yaptırmıştı zeka geriliği tanısı konmuştu yani bu yüzden belki bende de olabilir diye dedim.
Kan verin hocam artı vitamin takviyesi alabilirsiniz.Hocam vitamin değerlerine nereden baktırabiliriz bir de yani benim amca oğlu zeka testi yaptırmıştı zeka geriliği tanısı konmuştu yani bu yüzden belki bende de olabilir diye dedim.
Hastaneden.Hocam vitamin değerlerine nereden baktırabiliriz bir de yani benim amca oğlu zeka testi yaptırmıştı zeka geriliği tanısı konmuştu yani bu yüzden belki bende de olabilir diye dedim.
Tabii ki de hayır kafanızı rahatsız eden bir düşünce var mı?
Yok yani ne bileyim insan düşünüyor böyle hatalar yapıncaHocam dikkat dağınıklığı olabilir? İlla ki zekasız mı ilan edeceksiniz kendinizi.
Zeka geriliğiniz olsa böyle hatalar üzerine düşünmezdiniz, dehb var muhtemelen bir psikolog ya da psikiyatriste gidin test yapsınlar size.Sınavlar falan iş sırasında başka şeyler düşünmek
Yok yani ne bileyim insan düşünüyor böyle hatalar yapınca
Dehb ne hocamZeka geriliğiniz olsa böyle hatalar üzerine düşünmezdiniz, dehb var muhtemelen bir psikolog ya da psikiyatriste gidin test yapsınlar size.
dikkat eksikliği ve hiperaktivite, net tanı için test yaptırmanız lazım tabii başka bir şey de olabilir ya da vitamin eksikliği.Dehb ne hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.