Zeka isteyen ve iyi para kazandıran şoför mesleği var mı?

Ayrıca bahsettiğim şoförlük değil sadece günde 1-2 saatten fazla araba minibüs falan sürmek işimin şoförlük olması zorunluluğu yok.

Bu arada hepinizin verdiği önem için teşekkür ederim.

Ayrıca bahsettiğim şoförlük değil sadece günde 1-2 saatten fazla araba minibüs falan sürmek işimin şoförlük olması zorunluluğu yok.

Buyuk bir sehirde sirkete bagli calisacak bir meslek elde edip sirketin araciyla git gel yapmak tatmin eder belki. Arkadasim telekom uzerine bir sirkette calisiyor ve verdikleri arabayi baya benimsedi, seviyor.

Matematik, fizik, kimya, biyoloji, Türkçe konusunda yeterli olduğumu düşünüyorum. 10. sınıfım TYT denemelerinde sürekli derece üstü yani 20 30 k yapabiliyorum. Okulda hep birinci oluyorum.(fen lisesi) egoist biri olarak düşünmeyin gerçekler bunlar. İstersem üniversite sınavında istediğim üniversiteye gidebilirim ama ben araba sürecek ve iyi kazandıran bir meslekte çalışmak istiyorum. Şoför olmama gerek yok sadece işyerleri arasında yolculuk gibi de olabilir. Önerileriniz nelerdir?
Üniversite diploması dört yıllık olacak ve ehliyet ile ilâç tanıtım, doktor hastane gez ve araba para yemek iyi para var. GSK gibi bir İngiliz ilaç firması çok iyidir. Önce oku diploma al, ehliyet güvenilir olsun. Şans bu iş belli mi olur?

Şu anda hedefim DNA mühendisliği. Bu meslek şu anda yaygın olmasa bile gelecekte insanların şu anki estetik ameliyatlara verdiği önemi bu işe vereceğini düşünüyorum, bu işteki asıl amacım para kazanmak değil DNA mühendisliğini geliştirerek bir öncü bilim adamı olmak.

Büyük zeka derken tırcılık nasıl bir zeka isteyebilir. Çok zor bir meslek olduğunu biliyorum ama sadece tır sürüyorsun.

Herhangi bir araba şoförlüğü nasıl üst düzey zeka isteyebilir ki zaten?

İstanbul'da yaşıyorsan işine arabayla 1-2 saatten önce gidemezsin zaten tatmin eder seni.

Dediğiniz şirket mantığını mühendislik üzerinde düşünebilirim.
Buyuk bir sehirde sirkete bagli calisacak bir meslek elde edip sirketin araciyla git gel yapmak tatmin eder belki. Arkadasim telekom uzerine bir sirkette calisiyor ve verdikleri arabayi baya benimsedi, seviyor.

Herhangi bir araba şoförlüğü nasıl üst düzey zeka isteyebilir ki zaten?

İstanbul'da yaşıyorsan işine arabayla 1-2 saatten önce gidemezsin zaten tatmin eder seni.
Yurt dışı planlarım var ayrıca trafik gibi bir olay nasıl insanı tatmin edebilir? Dediğinizi yurt dışına uyarlarsam iş yerimi evimden uzak seçerek sabah ve akşam sürmeyi düşünebilirim.

Yaşın küçük araba sürmeye heves ettiğin için böyle bir konu açmışsın da sen bir büyü, işe başla o zaman görürüm seni uzun uzun araba sürerek mi işe gitmek istiyorsun :D

Yaşın küçük araba sürmeye heves ettiğin için böyle bir konu açmışsın da sen bir büyü, işe başla o zaman görürüm seni uzun uzun araba sürerek mi işe gitmek istiyorsun :D

Yaşım küçük demişsin ama 11 yaşımdan beri günde en az 1 saat araba traktör servis sürüyorum. Yazın günde 4-5 saat sürdüğüm oluyor. Hiç araba ya da farklı bir şey sürmemişim de hevesini alamamışım gibi düşünmüş olabilirsin, yanılmışsın.

Tam bir şoför mesleği olmasının gerek olmadığını zaten belirttim, bir işte herhangi bir aracı kullanmak o işi şoförlük yapmaz.

Yaşım küçük demişsin ama 11 yaşımdan beri günde en az 1 saat araba traktör servis sürüyorum. Yazın günde 4-5 saat sürdüğüm oluyor. Hiç araba ya da farklı bir şey sürmemişim de hevesini alamamışım gibi düşünmüş olabilirsin, yanılmışsın.

Tam bir şoför mesleği olmasının gerek olmadığını zaten belirttim, bir işte herhangi bir aracı kullanmak o işi şoförlük yapmaz.
Derslerinizin çok iyi olduğundan bahsediyorsunuz ve derece yapabilecek kapasitede olduğunuzu söylüyorsunuz. Bu koşullarda arkadaşların önerisi dışında bir şoförlük veya araç suruculugu bulamıyorum. En mantıklısı İskandinav ülkelerinde tircilik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı