Zekamda problem mi var?

Hocam nasıl kitap okuyorsunuz ya 1 tane kişisel gelişim kitabı okudum tüm yaz sadece o da yarısına kadar.

Sevdiğin bir konu bulursan ve onunla ilgili kitaplar ilgini çekerse rahat olursun bence. Ben nisan ayindan bu yana 50-60 kitap bitirdim mesela keyif aldığım bir konuyla ilgili olduğu için hakimde oluyorsun rahat okuyorsun.

Klasik insan duyguları arada herkese gelir ve gider. Cinsel istek artması da belli yaştan sonra herkeste olan bir şey zaten bazılarında aşırı ileri seviye olup karşı cins olan sineğe karşı bile istek uyanabiliyor. Son derece normal daha çok sosyal aktivite yapmaya, hobi edinmeye, kitap okumaya, araştırma yapmaya çalış.

Hocam konudan alakasız arkadaşlar olalım mı?

Hocam bir de insanlarını dediğini içinden veya dışından tekrarlamak, arabaların plakalarını tekrar etmek normal mi?

@485936
Evet hepsi normal insani şeylerdir. Şahsen benimde boş boş 1 saat duvarlara baktığım oluyor. Buda normal bişeydir. Çok umursamayın akışına bırakın, önemsemezseniz geçer gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…