kemalbey75
Centipat
Sistem özellikleri var altında meslek var hocam göremiyorumNasıl hocam orada yerler kısmı var siz yazıyorsunuz.
Sistem özellikleri var altında meslek var hocam göremiyorumNasıl hocam orada yerler kısmı var siz yazıyorsunuz.
Şahsen aynılarını bende yapıyorum, mesela telefonla konusuyorum o kişiye söylediğim şeyi telefonu kapatırken tekrarlayabiliyorum ve şaşırtıyor beni bu durum ama daha sonra olabilir normal bişeydir deyip geçiyorum. Fakat bu tarz şeylere genellikle teknolojik cihazlar çok sebep olmakta.Hocam bir de insanlarını dediğini içinden veya dışından tekrarlamak, arabaların plakalarını tekrar etmek normal mi?
@Kargaşa
Sistem özellikleri var altında meslek var hocam göremiyorum.
Pcden deniyeyim hocam çıkmıyor ama yerle ilgili uyarı çıkıyor uygun olmayan konumlar kaldırılacaktır diyeOnunda üstünde yer yazıyor bende sende niye çıkmadi anlamadım.
Olur.Hocam konudan alakasız arkadaşlar olalım mı?
Böyle hocam bende çıkmadıOnunda üstünde yer yazıyor bende sende niye çıkmadi anlamadım
Böyle hocam bende çıkmadı.
Kanka sana karşı bir komplo var gibi bende ayni yerde yer kısmı var. Moderatör ile iletişime gecsen iyi olur.
Sağ olun hocam, moderatörle yardımdan mı konuşacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.