Zekamda problem mi var?

Hocam nasıl kitap okuyorsunuz ya 1 tane kişisel gelişim kitabı okudum tüm yaz sadece o da yarısına kadar.

Sevdiğin bir konu bulursan ve onunla ilgili kitaplar ilgini çekerse rahat olursun bence. Ben nisan ayindan bu yana 50-60 kitap bitirdim mesela keyif aldığım bir konuyla ilgili olduğu için hakimde oluyorsun rahat okuyorsun.

Merhaba, uzun zamandır kendimde gariplik hissediyorum. Mesela kardeşimle konuşurken bazen çok saçma cümleler kurduğumu veya yarım yamalak konuştuğumu görüyorum. Sadece kardeşimde oluyor bazen başkasında da oluyor. Bazen 1-2 saniye önceden yaptıklarımı unutuyorum veya bir şeyi bir yere koyduysam 1-2 saniye sonra unutuyorum. Bir de yazışırken falan saçma sapan şeyler yazabiliyorum. Bunu da yeni fark ettim eskiden böyle şeyleri hiç düşünmezdim. Onun dışında metroya binerken genelde insanların bana baktığını görüyorum, hatta birisi yanındakine beni tanıdığını söyledi. Saçma sapan durmamaya çok dikkat ediyorum hatta düşünüyorum acaba garip mi duruyorum diye. Bir de 1-2 senede bütün arkadaşlarımı kaybettim. Eski halimin daha çok sıkıcı olduğunu düşünüyorum fakat eskiden kalan ilkokul arkadaşlarımın beni sevdiğini görüyorum. Bende problem mi var?
Klasik insan duyguları arada herkese gelir ve gider. Cinsel istek artması da belli yaştan sonra herkeste olan bir şey zaten bazılarında aşırı ileri seviye olup karşı cins olan sineğe karşı bile istek uyanabiliyor. Son derece normal daha çok sosyal aktivite yapmaya, hobi edinmeye, kitap okumaya, araştırma yapmaya çalış.

Klasik insan duyguları arada herkese gelir ve gider. Cinsel istek artması da belli yaştan sonra herkeste olan bir şey zaten bazılarında aşırı ileri seviye olup karşı cins olan sineğe karşı bile istek uyanabiliyor. Son derece normal daha çok sosyal aktivite yapmaya, hobi edinmeye, kitap okumaya, araştırma yapmaya çalış.
Hocam konudan alakasız arkadaşlar olalım mı?

Hocam bir de insanlarını dediğini içinden veya dışından tekrarlamak, arabaların plakalarını tekrar etmek normal mi?

@Kargaşa
Evet hepsi normal insani şeylerdir. Şahsen benimde boş boş 1 saat duvarlara baktığım oluyor. Buda normal bişeydir. Çok umursamayın akışına bırakın, önemsemezseniz geçer gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı