Zekamda problem mi var?

Kanka umarım bu yazdıklarının hepsi gerçek değildir kaça gidiyorsunuz hocam ergenliktir diyeyim
Bence de hem ergenlik, hem dediğim gibi bazı şeyler yaşandı tüm özelimi de dökmek istemiyorum ona bağlıyorum.
Hocam bir de uyurken halüsinasyon görüyorum, mesela uykudan uyanmışım sadece bir yerimi hareket ettirebiliyorum önümden gölge geçti kıyafetim açıldı bir de siyah bir şey gördüm.
H-Hocam kıyafetiniz açıldıktan sonra gördüğünüz siyah şey neydi tam olarak?

Son düzenleme:
Hocam bir de uyurken halüsinasyon görüyorum, mesela uykudan uyanmışım sadece bir yerimi hareket ettirebiliyorum önümden gölge geçti kıyafetim açıldı bir de siyah bir şey gördüm.

İyi lise iyi ortam demek mi hocam?
Hocam bende fikir vereyim lisede ortam değişebilir ben 15 yaşında biri olarak 8 ı okurken sıkılacaksın ama lisede özleyeceksin ben şuan fen lisesinde okuyorum yani ortalama bir ortamım var inek değiller ama zeki insanlar size iyi bir lise davranmayı tavsiye ederim

Bence de hem ergenlik, hem dediğim gibi bazı şeyler yaşandı tüm özelimi de dökmek istemiyorum ona bağlıyorum. 3-4 aya düzelirim. Korktuğum şey, bu periyotta yaşadığım şeyler yüzünden uzunca bir süre sinir problemleri yaşamam. Okulda kavga etmek isteyen çok kişi var mesela, normalde kendimi tutarım ama olur da anlık bir sinir krizi geçirirsem, ters bir yerine yumruk atıp başıma bir bela alırsam. Rüyamda gördüm mesela onu, sinirden çocuğun çenesine yumruk atmıştım ve öteki tarafa gitmişti.

H-Hocam kıyafetiniz açıldıktan sonra gördüğünüz siyah şey neydi tam olarak?
Kanka bence o malum şeyi azalt kendini sınırla biraz morallenirsin ben belki inanmayacaksın ama 16 olacam haftaya hiç yapmadım

Hocam bende fikir vereyim lisede ortam değişebilir ben 15 yaşında biri olarak 8 ı okurken sıkılacaksın ama lisede özleyeceksin ben şuan fen lisesinde okuyorum yani ortalama bir ortamım var inek değiller ama zeki insanlar size iyi bir lise davranmayı tavsiye ederim
Benim sınıf da berbat nerede boş ve tembel eleman varsa bizim sınıfta. Lisede özlemem diye düşünüyorum ama lisede dersler zorlaşıyor o yüzden belki özleyebilirim.

Kanka bence o malum şeyi azalt kendini sınırla biraz morallenirsin ben belki inanmayacaksın ama 16 olacam haftaya hiç yapmadım
Bende de az kalsın p*rno bağımlılığı olacaktı, her gece izliyordum ama birden bıraktım ve hiç içimden gelmiyor artık. Ama çok fazla kız arkadaşım olsun istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı