Merhaba. Zelda oynarken hangi emulatörü tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz?
Sisteminize göre değişir ancak Ryujinx veya Suyu'yu önerebilirim. İkisini de deneyip hangisinde daha iyi performans veriyorsa ondan devam edebilirsiniz. Ryujinx daha uzun süredir geliştirildiğinden daha stabil olması muhtemel ancak dediğim gibi değişkenlik gösterebilir.Merhaba. Zelda oynarken hangi emulatörü tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz?
Sisteminize göre değişir ancak Ryujinx veya Suyu'yu önerebilirim. İkisini de deneyip hangisinde daha iyi performans veriyorsa ondan devam edebilirsiniz. Ryujinx daha uzun süredir geliştirildiğinden daha stabil olması muhtemel ancak dediğim gibi değişkenlik gösterebilir.
Cemu'nun performansını bilemiyorum, düzgün ayarları kurcalayarak kullanmayı denemedim hiç ancak sadece BOTW denedim. Suyu'dan biraz düşük FPS alıyordum. 50 FPS yeterli aslında Zelda için sisteminiz için de iyi bir değer ancak belki Switch emülatörü daha iyi bir sonuç verir, denemek gerekiyor.Şu an cemu kullanıyorum 70 ile 40 FPS arasında gidip geliyor genelde 50 alıyorum sizce nasıl?
i5 10300H GTX1650 16 RAM.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.