Zen.com hesabına para yüklenemiyor

ibrahim_bl11

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Üç aydır sorunsuz kullanmaktayken dün itibarıyla para yükleyemez oldum. Gelen uyarı ”bankanızla görüşün” şeklinde. Ancak biliyorum ki daha önce o bankanın kartı ile yükleme yapmıştım. Türkiye için kısıtlama getirip getirmediklerini sordum. Aynı yanıtı verdiler.

Sizce nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bankanızla görüştünüz mü?
henüz görüşemedim ancak bi sıkıntı olduğuna da ihtimâl vermiyorum çünkü 1-2 ay önce yükleme yapabiliyodum. başka bankalara ait kartlarımı da denedim, yine yükleme yapmayı başaramadım. limitim var, her türlü işleme de açık ancak neden başıma böyle bi olay geldi, anlamış değilim anlayacağınız

Henüz görüşemedim ancak bir sıkıntı olduğuna da ihtimâl vermiyorum çünkü 1-2 ay önce yükleme yapabiliyordum. Başka bankalara ait kartlarımı da denedim, yine yükleme yapmayı başaramadım. Limitim var, her türlü işleme de açık ancak neden başıma böyle bir olay geldi, anlamış değilim anlayacağınız.

O zaman bankanızla görüşün.

Merhaba bende aynı sorunu yaşadım çözemedim fakat sebebini buldum.
Kredi artı ile yuklemeyi kabul etmiyor çünkü nakit çekim gibi alıgılıyor ve engelliyor eger faiz guncel faiz kabul ederseniz yuklemeyi gercekleştiriyor.
Ya da nakit yani bankamatik kartınızda var olan parayı yukleme kabul ediyor.
Yani yine bizim bankalarımızın yapmıs oldugu bir kısıtlama... Alişveriş olarak kabul etmiyor.

Merhaba. Üç aydır sorunsuz kullanmaktayken dün itibarıyla para yükleyemez oldum. Gelen uyarı ”bankanızla görüşün” şeklinde. Ancak biliyorum ki daha önce o bankanın kartı ile yükleme yapmıştım. Türkiye için kısıtlama getirip getirmediklerini sordum. Aynı yanıtı verdiler.

Sizce nedeni ne olabilir?
merhaba bende aynı sorunu yaşadım çözemedim fakat sebebini buldum
kredi artı ile yuklemeyi kabul etmiyor çünkü nakit çekim gibi alıgılıyor ve engelliyor eger faiz guncel faiz kabul ederseniz yuklemeyi gercekleştiriyor
yada nakit yani bankamatik kartınızda var olan parayı yukleme kabul ediyor
yani yine bizim bankalarımızın yapmıs oldugu bi kısıtlama ... alişveriş olarak kabul etmiyor

e peki n'apmam gerekiyo? banka kartı bilgilerimi girdim, yine kabul etmedi

e peki n'apmam gerekiyo? banka kartı bilgilerimi girdim, yine kabul etmedi
zen ile iletişime geçiyorum, "bizde sorun yok, bankanızla görüşün". bankayla görüşüyorum, "bizde sorun yok, ekstreye herhangi bi harcama yansımamış". ben anlamadım bu işi. bi sorun olduğu aşikâr ancak kimse kabul etmiyo

Son düzenleme:
Vadesiz hesabinizda para olan bir bankamatik kartından yükleyin ben denedim oldu
3 banka kredi kartıyla denedim olmuyor
Sadece Qnb mesajında kredi kartından nakit işlem olarak algılanan işlem yapiliuir onaylarsanız yüzde 4 faizle işleminiz gerçekleşir diye mesaj geldi
Garanti bizde bi sorun yok dedi çekildi
Zen.com bizdede sorun yok dedi

banka kartı bilgilerimi girdim, yine kabul etmedi
burada bahsettiğim akbank banka kartıydı, kabul etmedi. bankayla görüştüm, sorun olmadığı söylendi. qnb düşündüm ancak yine hata verir diye uğraşmadım. iş bankası'nda ekstrede nakit nitelikli işlem olarak görünüyomuş.
nakit çekim gibi alıgılıyor ve engelliyor
bi bakıma üstteki mesajınızla uyuşuyor. en son ziraat bankasına ait banka kartımla denedim, oldu şükür. teşekkür ederim

Burada bahsettiğim Akbank banka kartıydı, kabul etmedi. Bankayla görüştüm, sorun olmadığı söylendi. QNB düşündüm ancak yine hata verir diye uğraşmadım. İş Bankası'nda ekstrede nakit nitelikli işlem olarak görünüyormuş.

Bir bakıma üstteki mesajınızla uyuşuyor. En son Ziraat Bankası'na ait banka kartımla denedim, oldu şükür. Teşekkür ederim.

Merhaba güncel olarak yükleyebiliyor musunuz çünkü bende olmuyor Swift kapalı diyor.

Merhaba güncel olarak yükleyebiliyor musunuz çünkü bende olmuyor Swift kapalı diyor.
swift kapalı, doğrudur. ancak swift ile uğraşmıyosunuz zaten. vadesiz hesabınıza bağlı olan banka kartının bilgilerini girerek yükleme yapıyosunuz. vadesiz hesabınızda para olucak tabii ki

zen uygulamasında sanal kartınıza tıklayıp "top up" yazan butona tıklamalısınız. sonrasında yükleme yapmak istediğiniz tutarı ve yüklemeyi hangi kartla gerçekleştirecekseniz o kartın bilgilerini giriyosunuz. bütün bunları yaptıktan sonra en başa atabilir sizi, o da uygulamanın sorunu. endişelenmeyin ve aynı adımları tekrar uygulayın. kartı kabul ederse yükleme gerçekleşecektir

zen uygulamasındaki sanal karttan kendi hesabınıza para da gönderebilirsiniz ancak iban ya da swift kabul etmiyor. yine vadesiz hesabınıza bağlı olan kart bilgilerini giriyosunuz. işlem ücretini de hesaba katmayı unutmayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı