Zenbook vs Vivobook vs Expertbook

Daha fazla  
Merhaba. Kolay taşınabilir ve güncel bir laptop almak istiyorum. ASUS modellere bakıyorum daha çok. Bütçe yaklaşık 40 bin TL. Sizce bu modellerden hangisi daha mantıklı olur? Kasa yapısı, batarya kapasitesi bakımından hangisi daha avantajlı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradan 1 hafta geçmiş ama alırken Thunderbolt 'USB-4' destekli olmasına dikkat edersen iyi olur. Masaüstü ekran kartı takabilirsin. Zenbooklar da çoğunlukla Thunderbolt desteği oluyor.

Aradan 1 hafta geçmiş ama alırken Thunderbolt 'USB-4' destekli olmasına dikkat edersen iyi olur. Masaüstü ekran kartı takabilirsin. Zenbooklar da çoğunlukla Thunderbolt desteği oluyor.
Teşekkürler hocam. Bunu düşünmemiştim hiç ama evet süper olur. Masaüstü pc var zaten elimde, harici ekran kartı takmam gerekirse kolayca takarım. Zenbook istiyorum en çok. Henüz almadım, acelem de yok. Alırım yakında umarım🙏🏻

iki hafta kadar geçmiş, almadıysanız öneri yapayım.

iki hafta kadar geçmiş, almadıysanız öneri yapayım.
Huawei MateBook 14'e kafa atabilirsin. Ultra 7'li model o civarda olmali.
Henüz almadım, bu iyiymiş işlemcisi, ssd kapasitesi. Huawei hiç bakmamıştım, almaya değer gibi ama:) Teşekkürler.

Henüz almadım, bu iyiymiş işlemcisi, ssd kapasitesi. Huawei hiç bakmamıştım, almaya değer gibi ama:) Teşekkürler.
D serisi daha butce dostu olanlari. Butcen yeterse Ultra 7 olan asagidaki daha iyi olur. Dokunmatik OLED ekrani var, cam gibi. Rengi degistirirsen Ultra 5 islemcili modeli de oluyor, biraz daha ucuza. Performans o kadar onemli degil dersen yine tercih edilebilir, gucsuz islemci degil.

Kasa, panel ve genel kalite olarak daha iyisini bu fiyata zor bulursunuz. 45W dahi olsa 4050 gayet iyi iş çıkarıyor. Sıcaklıklar çok iyi. Batarya performansı güldürmez. Yazılımına alışması zaman alabilir. RAM lehimli yükseltme yapılmaz. SSD değiştirilebilir. Gigabyte yükseltme için cimri firma. Marka, satıcı ve servis ile görüşmek şart.

Tüm incelemeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı