Zenfone 2 Android Sistem Arayüzü Durdu Hatası

Bende çalışıyor ama zaten o her zaman çalışan birşey değil diye biliyorum. Sanırım beyaz ayarı gibi birşeyi şağlıyor. Çünkü masaya tutunca çalıştı. Duvara tutunca çalışmadı.

CEVABI BENDE: Asus Türkiye'yi aradım (%15 altına şarj düşünce tel kit.) Bu olayı anlattım. Onlarda ilk önce kontrol etmem yeri söyledi.
Ayarlar>Güç yönetimi>Güç Tasarrufu>Akıllı Geçiş>Güce Göre Geçiş Yap>Asla diye işaretli olması lazım. Sonra ki Durum Şöyle:

Ayarlar>Uygulamalar>Tümü>Sist Arayüzü>ve Ön belleği temizle (temizlemeden önce 60kB civarlarında, sildikten sonra 12 kB ye düşecek.)

Eğer aynı olay devam ederse ki (edecek gibi galiba neyse ben yazarım olmazsa bir şey) Asus Yeni Güncelleme Çıkaracakmış veya yanlışta anlamış olabilirim Sadece arayanların ki düzelebilirde. Çünkü Telefonun Seri Numarasını İstediler.

Ama Hizmetten Memnun Kaldım.
Teşekkürler Asus Türkiye.

Telefon Numarası: https://www.asus.com/tr/support/CallUs Hizmet Saatleri Hafta içi diyor sitede ama ben Cumartesi Aradım Açtılar.

1 aydır kullanıyorum herkese tavsiye ettim kamerası filan bir harika diye nazar değdi telefona :D ama düzelticeklermiş zaten % 15 e gelmeden kapatıyorum günü bugün fark ettim hatayı :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı