Zenfone 2 Android Sistem Arayüzü Durdu Hatası

Siteye uye oldum size yardimci olabilmek icin.
Evet arkadaslar sorun cozuldu nihayet.
Bi forumda arkadaslardan bazilari telin dilini ing yapinca duzeliyor demislerdi ve bende yaptim cidden su an yuzde 15'ten 14'e dustu ve hic bi sikinti yok.
Telimin dili Ingilizce (united states)
Turkce apk'sinda hata sorun basit gibi gorunuyor guncellerler kisa zamanda.
Tesekkur ediyorum herkese.
Wipe data vs
Never
Her yolu deneyen biri olarak soyluyirum kimse format atmasin duzelmiyor.
Yapmaniz gereken telefonu ya ingilizce kullanmak ya da yuzde 15'e yaklasinca hemen ingilizce'ye geciyoruz bu kadar basit. Benim cidden duzeldi sarj 13 oldu. Pil konusu bi garip bu telde bi hizli azaliyor bi yavas sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus dedik iyidir dedik aldık.umarım ileride dahada çok pişman olmayız.

Güncellemeyi dağıtmadan önce tamamen test etmemişler demekki. Umarım ASUS bu güncellemeden sonra ders almıştır. Gelecek güncellemeler de iyice test ederler artık.

Arkadaşım öyle yapınca da hata veriyor . %15in altına düştüğünde kafayı yiyor telefon.

İyi günler arkadaşlar konuyla alakalı degil ama zenfone 2'lerde tek flash mı var turuncu olan flash calıstıramıyorum. Acaba yeni sürümden dolayı mı oldu buda ?

Zenfone 2 de çift flaş bulunmakta. Güncelleme den önce çalışıyor muydu ?

Bugun sarji tam doldurdum. %10da hata verdi bu sefer.asus acil olarak duzeltme yapmasi lazim.ingilizcede sarj daha cok gdiyor test ettim bende.ama ing kullanmak cozum degil

Ben şarjı %2 ye kadar kullandım hatta mesajlaşıyordum bu arada bir sıkıntı olmadı ama telefondan telefona farklılık olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…