Zenfone 2 kullanıcı incelemesi

Isınma konusunda güncellemeden sonra rahatsız edici bi ısınmanın olmadığı söyleniyor güncellemeleri yaptınız mı? Lolipopdan kaynaklı sorunlar da var yakın zamanda 5.1 gelecek sanırım. Android os'un ekrandan fazla tüketmemesi lazım. Kamera haricinde telefonun pişman edecek bi yanı olduğunu sanmıyorum
İşte ben de ona şaşırdım. Benim bildiğim ekran hep en üstte olur tüketimde. Bana da yazılım ile alakalı sorun var gibi geldi çünkü bu kadar kötü olamaz. Güncellemeyi de OTA den yaptım ama daha sonra geldi mi bilmiyorum siteden bakayım bari. Bana ZenUI ' ın fazlaca gereksiz uygulaması var gibi geldi. Örneğin Cover View, telefonun kılıfı olmamasına rağmen kapatamıyorum.

İşte ben de ona şaşırdım. Benim bildiğim ekran hep en üstte olur tüketimde. Bana da yazılım ile alakalı sorun var gibi geldi çünkü bu kadar kötü olamaz. Güncellemeyi de OTA den yaptım ama daha sonra geldi mi bilmiyorum siteden bakayım bari. Bana ZenUI ' ın fazlaca gereksiz uygulaması var gibi geldi. Örneğin Cover View, telefonun kılıfı olmamasına rağmen kapatamıyorum.

ZenUI güncellemelerini de kontrol edin şu ana kadar fazlasıyla yorum okudum ısınmadan şikayetçi görmedim

Şaşırdığımı belirtmeliyim ya sizin telefonunuzda sorun var ya da siz çok kullanıyorsunuz çalışan uygulamaların bir fotoğrafını atar mısınız buraya bir de güç tasarrufunu açık tutun çok büyük iş yapmazken parlaklığı %100 kullanıyorsanız biraz düşürün genel olarak neler yapıyorsunuz bunun gibi bilgileri de verirseniz anlamaya çalışırız biz de. Ama size yaptıklarınız normal gözüküyorsa servise yollayabilirsiniz.

3G açık değilse hiç normal değil. 3000mAh pil ile maks %5 şarj gitmesi lazım o sürede. O da wi-fi açık ise.

Ben wi-fi ve 3G'yi kapattım. 8 saatte harcadığı şarj %0. Uyurken kullanmayacağım için kapatıyorum genelde. Bu gece 3G açık bırakacağım bakalım ne kadar şarj yiyecek.
uploadfromtaptalk1436704797372.png

Bugün %37'de 3G açık bırakıp yattım. 6 saatin ilk 3 saati şarj tüketimi yok. Hatta ilk 15 dk %1 yükselme olmuş %38'e çıkıp 3 saat sabit kalmış. Daha sonra Whatsapp, Telegram gibi uygulamalardan mesajlar gelmeye başlamış ve son 3 saatte %4 şarj tüketimi ile %34'te kalmış.

uploadfromtaptalk1436781092851.png

Şaşırdığımı belirtmeliyim ya sizin telefonunuzda sorun var ya da siz çok kullanıyorsunuz çalışan uygulamaların bir fotoğrafını atar mısınız buraya bir de güç tasarrufunu açık tutun çok büyük iş yapmazken parlaklığı %100 kullanıyorsanız biraz düşürün genel olarak neler yapıyorsunuz bunun gibi bilgileri de verirseniz anlamaya çalışırız biz de. Ama size yaptıklarınız normal gözüküyorsa servise yollayabilirsiniz.
Dropbox - Screenshot_2015-07-16-13-22-26.jpg Yaklaşık 30-45 dakikada durum bu. Söylüyorum efendim 2 hafta önce falan aldım bu telefonu Vatan'dan 1099 liralık 16 gb 1.8 GHz lik model. Kendim zaten cihazları full parlaklık hiç kullanmıyorum diyebilirim. Onun dışında Gta Sa, Modern Combat vs. oyunları yüklemedim bile. Asphalt 8, Candy crush, paramanya vs. yüklü ufak tefek şeyler. Sıklıkla kullandığım programlar instagram, swarm, snapchat, whatsapp. Başta senkronizasyonu kapatmak istemedim sonucta 3000 mAh lık cihazım var dedim. Sonra hızlı tükendiğini fark ettim ama dedimki "belki de telefon yeni olduğu için çok karıştırıyorumdur farkında olmadan." ki bu mümkün. Multitask özelliği çok iyi deniyor ram'e bağlı olarak. Evet, takılma vs. yaşamadım ama ısınıyor sürekli. Snapchat kullanırken özellikle belki uyumsuz falandır telefonla onu bilemiyorum. Sizin atmamı istediğiniz bir ekran görüntüsü vs. varsa atabilirim. Onun dışında 32 Gb telefon nasıl bilgim yok keşke elime alıp deneme fırsatım olsa ya da herhangi bir başka 16 gb'lık model. Çünkü android uyumsuzluğu mu yoksa ayıplı ürün durumu mu hiç bilmiyorum ve bu rahatsızlık verici. Şimdiden teşekkür ederim.

Bir sıkıntı var gibi geldi bana normal gitmiyor batarya 30-45 dakikaya göre hem de hafif işler yapmanıza rağmen , Snapchat kullanırken bile ısınıyor mu telefon kaç dakika duruyorsunuz Snapchatte bende ona göre test edeyim 32GB'lık modelini aldım 3 gün önce yeni olmasına rağmen bataryasından sıkıntı çekmedim ilk alındığında 1 hafta içinde stabil oluyormuş batarya Asus öyle söylemiş diğer konularda gördüğüme göre.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı