Çözüldü ZenFone 2 Laser Z600KL için AospExtended ROM kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Malatyaa
Daha fazla  
Merhaba, ASUS ZenFone 2 Laser Z600KL cihazıma normalde 7.1 AospExtended ROM'u kullanıyordum. Telefonu sıfırladıktan sonra tekrar kuramıyorum. Bu sorunun çözümü var mı? Yok ise başka düzgün çalışacak ROM öneriniz var mı?

Bildirim gelmemiş.
Tekrar kuramıyorum derken hata falan mı alıyorsunuz? Daha detaylı bilgi verin yaptığınız işlemler hakkında.
Hocam ilk başta kurdum şimdi tamamen sildim
(Format data) Telefon bomboş aynı 1 gün önce çatır çatır kullandığım ROM'u indiriyorum şu anda kurulmuyor.
Fotoğraf atacağım birazdan.

Ayrıca bu işlemden sonra yeniden başlatınca TWRP otomatik açılıyor. Şimdi LineageOS indirmeyi deniyeceğim.

Son düzenleme:
@F3arlessTR ilk mesajdaki öneriyi deneyin.
Şu log dosyasını da atabilirseniz daha detaylı bakalım.
Log dosyası nerede oluyor hocam? 3 dosya var zaten 2'si ZİP olarak OpenGaps Ve Aosp. TWRP klasörünün içi boş.
@Lord Raiden
Zip dosyasını görmüyor nedense.

DOWNLOAD LINEAGE OS 15 OREO ROM FOR ASUS ZENFONE 2 LASER​

Download the Asus Zenfone 2 Laser Lineage OS 15 ROM and Gapps package from the below download links. Transfer them to your device before proceeding with the installation process.

For Asus Zenfone Laser ZE551KL (Z00T/Z00TD), Asus Zenfone Selfie ZD551KL ( Z00U / Z00UD / Z00UDH / Z00UDB ) and Asus Zenfone Laser ZE601KL ( Z011 / Z011D / Z011DD )

For Asus Zenfone Laser ZE550KL ( Z00L / Z00LD ), Asus Zenfone Laser ZE550KG ( Z00W / Z00WD ) and Asus Zenfone Laser ZE600KL ( Z00M / Z00MD / Z00MDD )

Alttakini indirdim çünkü Z00L Z00MD vardı ve ZE600KL destekli gözüküyordu.
@Lord Raiden Hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…