Zenfone 2 Oyunlar için İyi Bir Seçenek mi?

Cile

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2015
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Zenfone 6 almaya karar vermişken Aralık ayında Zenfone 2'nin 5.0 Lollipop ile çıkacağını duyunca vazgeçip onu beklemeye başlamıştım. O zamandan beri AnTuTu testi gibi telefonun performansını deneyen bolca video çıktı. Telefonun kaç modeli olacağı ve özellikleri de yayınlandı..

Ben bu telefonu daha çok Android platformundaki oyunların da tadını çıkarabilmek için bekliyorum, sizce aynı fiyata benzeri veya daha iyi performans sergileyen başka akıllı telefon var mıdır? Ben 1-2 saatlik araştırma sonucunda pek az buldum, siz yine de bulduklarınızı söylerseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zenfone 2 almalisin kesinlikle Türkiye ye gelince tam bir fiyat perfirmans ürünüdür.Oyunlarda ve diğer tüm ozelliklerde 2500 liralik telefonlara her turlu kafa tutacak ve fiyati 1200 olur diye tahmin ediyorum .ama iki modelle gelecek sen intel 2.3 ghz,4 gb ram li modelini alacaksan bu soylediklerim gecerli
 
Oyun olarak iyi işler çıkarıyorlar. Tabi 1400 tl olacak fiyatı. Bu fiyata geçen seneki amiral gemileri alabiliyor oluşun büyük bir dezavantajı olacak.
 
Telefon güzel. Oyunlarda senin için bir sorun çıkartmaz. Ama Ercüment'in de dediği gibi geçen senenin amiral gemileri alınabiliyor. Biraz beklemen iyi olur. Belki fiyatı 1000 TL civarına düşer.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı