Zenfone 2, Xperia Z2 veya Xperia C4 ?

Hardline1

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar klasik girişimi yaparak konuya giriyorum izninizle. Bugün bir teknoloji marketine gittim Zenfone 2'nin önizleme modeline bakmak için. Bakarken bir yetkili yardımcı olmak istedi. Orda Xperia C4'den bahsetti. Zenfone 2'deki ekran panelinin pek de iyi olmadığını, C4'ün daha kaliteli olduğunu, Zenfone 2'den daha hızlı olduğunu söyledi. Ben de düşündüm olabilir mi diye acaba bir satış taktiği olabilir miydi ? Sonra diğer marketlerede uğradım birisi daha aynı şeyi söyledi. Diğeri Zenfone 2 daha iyi dedi. Bu olaydan sonra Sony'nin telefonları cazip gelmeye başladı.

Bütçem en fazla 1500 TL. Sizce Zenfone 2 32GB mı Xperia Z2 mi C4 (Her ne kadar selfie odaklı olsada) mü ?

Bir telefonda aradığım şeyler:
  • Bir kere çok akıcı olsun, kasmasın.
  • Internet performansı iyi olsun.
  • Oyun performansıda iyi olsun.
  • Güncel olsun.
  • Son olarak da kamera iyi olsa hiç fena olmaz.

Z2 kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Z2 istediğin özelliklerin tümüne sahip. Almamaya itecek bir sıkıntısı yok. Her yönüyle dengeli. Zenfone 2 daha yeni, özellik açısından daha güzel çoğu açıdan ancak malzeme kalitesi olarak Z2 ile yarışacak durumda değil. Zenfone 6 da kullanıyorum kız arkadaşta olduğu için. Yenilikçi ve fiyat performans açısından üst düzeyde bulunan benzersiz telefonlar ama bunun karşılığında malzeme kalitesinden ödün vermen gerekiyor. Birkaç yere düşmede kendini bıraktı ne yazık ki Zenfone 6'mız. Gorilla Glass 3 ekran ufak yere düşmede tuzla buz oldu halen kırık kullanıyoruz. Yine bir ufak düşmede de mikrofonu bozuldu, artık çalışmıyor. Bunları da göz önünde bulundurman gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı