TeknoManyak
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar telefon alacağım. Ama kararsızlıkdan alamıyorum. Pişman olmaktan korkuyorum. Başta G3 alacaktım. Ancak ısınma , batarya gibi sorunları yüzünden vazgeçtim. Z2 alıcaktım. Z3C aklıma girdi. Sonra o çok küçük dedim. Onu da eledim. Sonra Technopat'ın Zenfone 2 incelemesini izledim. Ondan sonra farklı görüşler için başka kanallardan da incelemeler izledim. Telefon beğenilmiş. Ben de beğendim. Zenfone 2 ve Z2 arasında kaldım. Hangisi daha iyidir ? Asıl olarak kullanım amaçlarım :
Stabilite ve performans
Batarya ömrü
Ekran kalitesi
Kamera
Güncelleme desteği ve
Tasarım ( tasarımı kendinize göre cevaplarsanız sevinirim. )
Aşırı ısınmaması
Uzun ömürlü olması
Açıkcası Zenfone 2 her yönüyle hoşuma gitti. Ama Z2 de aklımı kurcalamıyor değil. Sony kullananlar tarafından tasarlanan temalar , Sony'nin güncelleme desteği , sağlamlığı beni Z2'ye çekiyor.
@Recep Baltaş ve @Ali Güngör hocam sizlerde cevaplarsanız içimde hiç kuşku kalmayacak ve rahatlıkla karar vericem. Çok konumda etiketledim sizleri. Çünkü tam olarak karar vermemi ancak sizler sağlayabilirdiniz. Ancak cevap vermediniz. Anlayışla karşılıyorum. Çünkü günde kim bilir kaç konuda etiketleniyorsunuz. Ama inşallah buna cevap verirsiniz.
Stabilite ve performans
Batarya ömrü
Ekran kalitesi
Kamera
Güncelleme desteği ve
Tasarım ( tasarımı kendinize göre cevaplarsanız sevinirim. )
Aşırı ısınmaması
Uzun ömürlü olması
Açıkcası Zenfone 2 her yönüyle hoşuma gitti. Ama Z2 de aklımı kurcalamıyor değil. Sony kullananlar tarafından tasarlanan temalar , Sony'nin güncelleme desteği , sağlamlığı beni Z2'ye çekiyor.
@Recep Baltaş ve @Ali Güngör hocam sizlerde cevaplarsanız içimde hiç kuşku kalmayacak ve rahatlıkla karar vericem. Çok konumda etiketledim sizleri. Çünkü tam olarak karar vermemi ancak sizler sağlayabilirdiniz. Ancak cevap vermediniz. Anlayışla karşılıyorum. Çünkü günde kim bilir kaç konuda etiketleniyorsunuz. Ama inşallah buna cevap verirsiniz.