Zenfone 5 hala alınır mı?

Peki... Batarya konusunu bana açar mısın efendim ?

Şarj aleti diye birşey var. Ha yaşadığınız yerde elektrik yoksa 50tl verip küçük bir taşınabilir şarj aleti alırsınız, 2 gün idare edersiniz. Sonra elektrik ve priz olan bir yere gider telefonunuzu şarj edersiniz efendim?

Zenfone 5 kullanıp bataryasından memnun olan bir tek benim heralde. Sabah 11'den gece 03:00'a kadar gidiyor ve kalan güç ile bir bölüm anime izleyebiliyorum. Hala güncelleme desteği alıyor ve 2 gb Ram'e sahip. Ayrıca işlemcisi 2 çekirdek olmasına rağmen Samsung'un bazı 4 çekirdekli modellerini geride bırakıyor. Bence alınabilecek telefon.

Batarya için, iş güç için bir telefon alırsanız 700 liralık bir cihaz almazsınız zaten arda bey. Ama Zenfone sersinin bataryası kötü diyorsanız yanılıyorsunuz. 100 Lira daha verin ve Zenfone 6 alın. 3300MAh batarya.. Babam kullanıyor. Geçen hafta 2.5 gün gittiğini gördüm vee akşamları yarım saat kadar Asphalt 8 oynuyor. Lütfen bildiğiniz, bilmediğiniz konulara gelipte burada mesaj atmayın. Biz burada çok bilmişleri, çok mesajı olanları takdir etmiyoruz. Bilgili olanları takdir ediyoruz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı