Zenfone 5 Şarj Sorunu

Haklısın. Benimde Zenfone 5'im var fakat söylediğin gibi şarjı 1 günü çok çok zor götürüyor. Üstün güç tasarruf moduna aldığım zaman şarj dahada çok gidiyor anlayamadım gitti. Benim android sistemi %11 Android İS (buda ne olursa artık) %29 yiyor.

Bende zenfone 5 almayı düşünmüsştüm ama T50 aldığım iyi oldu 1- 1,5 gün kullaniyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-01-22-17-00-50.png
    Screenshot_2015-01-22-17-00-50.png
    60,1 KB · Görüntüleme: 414
Telefon Asus'un işi değil. Başarılı işleri yok mu çok var ama telefon olayında çuvalladılar. Tanıdığım birçok kullanıcı aldığına pişman. 3-4 saatte şarj mı biter arkadaş. İyi ki almamışım

zenfone 5 aldım. şarjı çok iyiydi ancak güncelleme yaptı ve şarjı 1 günü çıkarmıyor artık. Bunu nasıl çözebiliriz?

Hocam söylediğinize gerek kalmadı. Şöyle bir yol izledim. Telefona güncellemeleri denetle yaptırdım ve bir güncelleme buldu. O güncellemeyi yükledim ve şarj sorunu çözüldü. Şuan çok güzel.

Evet efendim. Canlı destek servisi ilgileniyor. Sorunlarınızı danışarak çözebilirsiniz.
rahatsız ediyorum ama hocam yine eskisi gibi şarjı çok yemeye başladı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı