Zenfone 6 Sadece Hava Durumu ve Saat Çalışma Sorunu

Daha fazla  
Telefon açılıyor ama ekranda sadece fener, saat ve hava durumu var. Sadece bunlar arasında geçiş yapabiliyorum. Telefonu sıfırladım recovery menüsünden ama sorunum çözülmedi. TeknoSeyirin forumunda şarj ile ilgili olduğunu söylemişler ama tam şarj olana kadar şarja bağladım ama yine aynı sorun devam ediyor. Durum aynı aşağıdaki gibi bu ekrandan başka bir ekrana geçemiyorum.

IMAG0816-302x598.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@limoon Evet sensör bozulmuş.

Çözümü:
Hiç tekrar stock ROM kurmaya çalışmayın işe yaramıyor. Çözümü CM13 yükleyerek çözdüm. Ama telefonunuz Z002 ise ilk olarak sıfırdan stock 4.4.2 kurun. Ardından CM13 romunu yükleyin.

Rom ve Kurulum: ZenFone 5/6 CM13.1 Android 6.0.1 Marshmallow Stabil Sürüm

@JaroxJamaica Reis konuyu çözüldü olarak değiştirir misin?
merhaba aynı sorun bende de var asus zenfone 6 ne yaptıysam olmadı 4.4.2 yükledim olmadı sarj soketindeki sensörü çıkardım olmadı son çare android 6 kurmak ama nasıl olduğunu bilmiyorum android 4.4.2 yi youtubeda video sayesinde kurdum ama android 6 nın kurulum videosunu bulamadım siz yüklemişsiniz nasıl yaptınız bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı