Zenfone Vs General Mobile

İsİM

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2014
Mesajlar
98
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir önce açtığım konuda bana elimdeki pert olan S5 cihazı satıp Zenfone 2 almamı önerdiniz.
Elimdeki cihazı satarsam 700 tl civari yapacak. Çünkü fatura garanti kulaklık şarj vermicem ve bu fiyata istiyor alıcılar. Ayrıca ufak tefek kavlamalar var ve su geçirmesini önleyen alt şarj kapaği kırıldı.

General Mobile de alabilirim.
Bildiğim kadarıyla yeni amiral gemisi 4g.
Yanlış biliyor olabilirim.
Asus ise go ,laser 5.5 laser Zenfone 2 gibi modeller çıkarmış. İki tarafında en iyi telefonu nedir? ve hangisi daha iyidir?
Bütçem kısıtlı çünkü bilgisayarıma ekran kartı alıcam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
General Mobile önermiyorum. Zenfone 2 Asus'un çıkardığı şu an en iyi cihaz.
 
General mobile den tabiri caizse koşarak, hata uçarak uzaklara kaçın derim.
 
Bu kadarda abartmayın. Android one 4g kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısına rastlamadım. Android 6.0 kullanıyorum cihazda hiç tık yok diyebilirim. Fiyatına göre fiyat performans ürünü bence. Snapdragon 410 gayet iyi işlemci. Çok ağır oyunlar hariç oyunlarda performansı iyi diyebilirim. Ve çok ısınmıyor oyunlarda. Ve 1-2 güne Android 6.0.1 gelecek ve bazı telefonlar daha Android 5.0 bekliyorlar. Ama Zenfone 2 mi GM 4G mi derseniz kesinlilikle Zenfone 2.
 
@haktanycl Bu sizin düşünceniz olabilir fakat sosyaldeki çoğu kişi burada sizin düşüncenizin zıttını ima ediyor. Bencede ZF2 daha iyi bir cihaz, bu donanımsal açıdan, kalite ve görünüş açısından daha iyi bir cihaz, Lütfen sizde aradaki farkları göz önüne alarak düşünün, ama bu yazdıklarım sizin düşüncenize saygı duymuyorum anlamına gelmez. İyi sosyaller
 
Zenfone 2 32gb kullanıyorum kesinlikle almalısın, fiyatına göre çok iyi bir telefon. Aklında soru varsa yardımcı olurum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı