- Makaleler
- 18
Geçenlerde AliExpress üzerinden PS4'un yan sanayisi bir kol almıştım. İncelemeleri izleyeyim dedim. Yabancı bir kanaldan izliyordum.
Bir de ne göreyim? Adam bildiğiniz tüm PS4 oyunlarını kollarını ne varsa almış. Oradaki CD, kol paralarını toplasan benim 3.000 TL'lik kasamı ona katlar.
Keşke biz de Türkiye'de doldurabilsek oyunları.
Allah herkese nasip etsin. Şu forumdaki benim PC ile çoğu kişinin PC fiyatından fazladır o derece. Ev bile alınabilir.
Bahsettiğim video:
Konu başlığını böyle yazmamıştım ki ama
Bir de ne göreyim? Adam bildiğiniz tüm PS4 oyunlarını kollarını ne varsa almış. Oradaki CD, kol paralarını toplasan benim 3.000 TL'lik kasamı ona katlar.
Keşke biz de Türkiye'de doldurabilsek oyunları.
Bahsettiğim video:
Geçenlerde AliExpress üzerinden PS4'un yan sanayisi bir kol almıştım. İncelemeleri izleyeyim dedim. Yabancı bir kanaldan izliyordum.
Keşke biz de Türkiye'de doldurabilsek oyunları.Allah herkese nasip etsin. Şu forumdaki benim PC ile çoğu kişinin PC fiyatından fazladır o derece. Ev bile alınabilir.
Bahsettiğim video:
Konu başlığını böyle yazmamıştım ki ama
Son düzenleme: