Zephyrus G14 BIOS şifresi nasıl kaldırılır?

efe.asd

Femtopat
Katılım
1 Ekim 2022
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ASUS Zephyrus G14 laptopun BIOS sifresini kaldirmak istedim. Fazla arastirma yapmadan ve dusunmeden BIOS üzerinden yeni sifre oluştur kısmını boş bıraktim, enter basıp çıktım. Şu an bilgisayarı kullanamıyorum. Çünkü BIOS şifresi olsa da bilgisayarı açtığımda her şeyden önce ekrana geliyor. Nasıl düzeltebilirim? Alt+R çalışmıyor ve 3 kez yanlış sifre girince hata kodu vermiyor. Garantisi olduğu için laptopun kasasını açmadım.

IMG_20230418_125939.jpg


BIOS pilini söküp takmayı denemedim.
 
ASUS Zephyrus G14 laptopun BIOS sifresini kaldirmak istedim. Fazla arastirma yapmadan ve dusunmeden BIOS üzerinden yeni sifre oluştur kısmını boş bıraktim, enter basıp çıktım. Şu an bilgisayarı kullanamıyorum. Çünkü BIOS şifresi olsa da bilgisayarı açtığımda her şeyden önce ekrana geliyor. Nasıl düzeltebilirim? Alt+r çalışmıyor ve 3 kez yanlış sifre girince hata kodu vermiyor. Garantisi olduğu için laptopun kasasını açmadım.

Eki Görüntüle 1744776

BIOS pilini söküp takmayı denemedim.

Ürün aynısı bende var. Bataryası gizli olan model. Ürün sıfır olduğu için yetkili servise göndermek zorunda kaldım 1500 TL istedi vermeden yaptırdım. Kendim yapardım çözümü basit ama sen yapma. Laptopu açıp anakartın üstündeki Bios pilini çıkarıp takacaksın düzelecek. Ama bunu sen yapma. Geçmiş olsun.
 

Geri
Yukarı