Kesinlikle katılıyorum beynim açılıyor gibi hissediyorum.Uzun süredir uğraşmış birisi olarak söylüyorum, aşırı zevkli algoritma öğrenmek çok iyi geliyor ve hafızanızı güçlendiriyor son olarak gereksiz hobilere kıyasla çok iyi olacaktır hocam.
Kesinlikle katılıyorum beynim açılıyor gibi hissediyorum.Uzun süredir uğraşmış birisi olarak söylüyorum, aşırı zevkli algoritma öğrenmek çok iyi geliyor ve hafızanızı güçlendiriyor son olarak gereksiz hobilere kıyasla çok iyi olacaktır hocam.
Hocam maddi kaygılarım olmasa ben her şeyi bırakırdım da işte neyse. Onlar da belki bu yüzden diyorlardır ve sizin bu alana yöneleceğiniz düşünmüşlerdir. Bu alan bence iyi değil o kadar ama hobi için yapılır tabii.Yok bırakacak değilim sadece okulun kütüphanesinde ana derslerimi çalışmayı bitirdikten sonra biraz bu tarz problemlere bakıyorum da. Tanıdık insanlar yanıma geldiğinde motivasyon düşürücü konuşuyorlar fakat sorun benim okulumdaki insanlarmış onu anladım buraya gelen cevaplara baktığımda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.