zFont uygulaması telefona zarar verir mi?

LordOfTheRoad

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2020
Mesajlar
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, benim sorum yazı tipleri ile ilgili.

Android 7 Samsung telefonlarda olan cool jazz yazı font'unu çok beğendim ve ben de Android 10 telefonuma bunu yüklemek için zFont uygulamasını indirdim. İnternetten bulduğum cooljazz.ttf dosyasını uygulamadan kurdum, şu an kullanıyorum. Telefona hala bir şey olmadı fakat yorumlarına baktığımda (Play Store'dan) herkes telefonuma zarar verdi yazmış neredeyse. Tabii övenler de var. Şu an silsem mi silmesem mi yazı tipini kararsız kaldım. zFont telefonumda şu anda yok ama yazı tipi Samsung Sans yazı tipi yerine geçiyor.

İşin özeti silsem mi silmesem mi? Telefonuma bir şey olur mu?
 
Hocam klavyenize erişim verdiğiniz için genel klavyenizden log tutuyor diye biliyorum. Bende bu yüzden silmiştim. Alışverişlerinizde falan sorun çıkartabilir kullanacağınız zaman Google'a 'Şekilli Nick Yazma' yazın bir sürü site çıkıyor bunları kullanabilirsiniz.
 
Hocam klavyenize erişim verdiğiniz için genel klavyenizden log tutuyor diye biliyorum. Bende bu yüzden silmiştim. Alışverişlerinizde falan sorun çıkartabilir kullanacağınız zaman Google'a 'şekilli nick yazma' yazın bir sürü site çıkıyor bunları kullanabilirsiniz.

Hocam uyg telefonda yüklü değil şu an bu şekilde sıkıntı olur mu diye sordum.
 
Yüklü değilse bir sorun olmaz ancak siz uygulama kalıntılarını da silmek için bir temizleme yapın derim, telin kendi temizleme uygulaması varsa o şekilde.
 
Yüklü değilse bir sorun olmaz ancak siz uygulama kalıntılarını da silmek için bir temizleme yapın derim, telin kendi temizleme uygulaması varsa o şekilde.

Uyg sildim zaten her şeyini kalıntılarını da 99 programcısı gibi dosyalarımdan sildim Galaxy Store'dan yazı tipi satın aldım resmi olsun diye.
 

Geri
Yukarı