Zihnimin derinliklerinde gerçek bilgiyi hissediyorum

O his olayı bende de var. Gün içinde üstüme öyle bir sıkkınlık çöküyor ki hiçbir şeyden zevk alamaz hale geliyorum hiçbir şey yapasım da gelmiyor. Derken aniden kötü bir olay patlak veriyor. Tesadüf olduğunu sanmıyorum. İzmir'de yaşıyorum Bayraklı depreminin olacağı gün de depremden önce böyleydim. Hatta içime kurt düştü gittim tarot kartlarımdan fal bakayım dedim kötülükle ilgili şeyler çıkmıştı. (Profesyonel değilim bu konularda hatta amatör bile değilim o yüzden yorumlama kısmım kötü olabilir)
O gün de depreme dışarıda yakalandık. Evet Bayraklı'dayım.

Yalnız ve siyah kapişon takan biriyim.
Öngörmüştüm. Yalnızlığında kendi algılarınla gerçekliği birbirinden karıştırabiliyorsun. Uzun uzun makale yazacak durumda değilim şu an. Kısaca şunu diyebilirim: Düşüncelerin gerçek değil, kendine insanüstü özellikler takıyorsun; kendini sorgulamalısın.

Öngörmüştüm. Yalnızlığında kendi algılarınla gerçekliği birbirinden karıştırabiliyorsun. Uzun uzun makale yazacak durumda değilim şu an. Kısaca şunu diyebilirim: Düşüncelerin gerçek değil, kendine insanüstü özellikler takıyorsun; kendini sorgulamalısın.
Hocam ben sadece şaka yaptım ama siz bilirsiniz :D

Ama bu arada rüya yorumlaya biliyorum gerçekten. (Birazda internetten yardım alıyorum)

Kafasının içerisindeki derin bilgiler arasında 3 5 matematik konusuda vardır herhalde.
hocam matematiği bu eğitim sistemi ve insanların odak, istek ve yetenek noktaları ile ilahlaştırmanız da işin ayrı bir konusu. İnanın bana normal bir insanın bilebileceği şeylerin neredeyse birkaç katını biliyorum araştırmayı sevdiğimden dolayı. Buna genel kültür de diyebilirsiniz ama ben bunun ile kimseye hava atacak veya aşağılayacak değilim. Tek başıma da yaşayabilirim düşüncelerimi açıklamadan. Odak noktalarımızın her zaman matematik, türkçe veya herhangi bir konu üzerinde mükemmelleşmesi gerekmiyor. Ben kendime ne hoş gelirse onu araştırırım, münakaşaya girdiğim insanı dinler onun anlatmak istediklerini düşünür, ona hak verir ve beraber o düşündüklerini geliştirip motive eder ve motive olurum. Pek kasmaya gerek yok bence.

Selamlar üstünlük kompleksi ile ilgili olabilir mi düşünceleriniz? Psikiyatr veya psikolog değilim. Sadece yazdıklarınızdan çıkarım yapmaya çalıştım.
Çoğu zaman öyleyim denebilir. Fakat gayet iyi eğlenirim konuşurum insanlarla. Çekinmem çoğu şeyden. Varoluştan gelen bir özel hissetme durumu olabilir. Sanki benim hayattaki bilincimin (yaşam hissi) bana özel bir durum olduğunu hissetmek ve geleceği ve insanları yönlendireceğimi hissediyorum ki bunu kibirle karıştırabilirsiniz. Pek kibirli birisi değilimdir.

Görsel zekası ve sayısal zekası iyi ise zorlanmaz bence.
evrenin nasıl işlediğini her ne kadar matematiksel olarak ifade edemesem de evrenin her bir konusunu ayrı ayrı ele alıp sanki matematiksel formülleri betimliyormuş gibi anlatabilirim hocam. Her şey matematik değildir, sonuçta insanların ortaya çıkarıp keşfettiği şeyler belki bir gün çürütülüp gider veya bir süreden sonra anlamını yitirir. Sonuçta geçmişte de bir çok teori çürütüldü matematikte bile. 🙂

Acaba arkadaşın anlattığıyla sınav notlarının ne alakası var?

@hzahmetofficial bu aralar bende benzer şeyler hissediyorum. Sanki bir gün olağanüstü bir olay olacak ve dünyanın anlamını, evreni çözüp değişik şeylere sahip olacakmışım gibi hissediyorum. Konuyla direk alakalı değil ama size önerim Simyacı kitabını okuyabilirsiniz.
Mutlaka göz atacağım hocam. Benzer şeyleri hissettiğimiz aşikâr.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı