Zincir marketlerde çalışılır mı?

Sadece yaz tatilinde çalışacağım 60 gün kaldı okulların açılmasına. 12. sınıfa geçtim. Kalıcıyım derim eylülde çıkarım. Bilgisayar toplamak istiyorum 2 ayda elime 30K geçse yeter.

Bir de sorduğumda lise mezunu alıyoruz demişti bir yer. Ben lise mezunu değiim çalışabilir miyim? Part time da olsa sigorta girişim olur en azından.

Son düzenleme:
Sadece yaz tatilinde çalışacağım 60 gün kaldı okulların açılmasına. 12. sınıfa geçtim. Kalıcıyım derim eylülde çıkarım. Bilgisayar toplamak istiyorum 2 ayda elime 30K geçse yeter.

Bir de sorduğumda lise mezunu alıyoruz demişti bir yer. Ben lise mezunu değiim çalışabilir miyim? Part time da olsa sigorta girişim olur en azından.
O zaman market zincirleri olmaz. Markette parttime çalışanlar lise mezunu veya ünide okuyanlar oluyor. Kabul etmeyebilirler. Gıda sektöründe çalışabilirsin.Baştan söylüyorum Market zincirinde çalışmaktan biraz daha fazla yorucudur. Mcdonalds, Popeyes, Usta pideci, Burgerking, tavuk dünyası bu yerler parttime lise mezunu olmayan kişileri çalıştırıyorlar.Lise öğrencileri de çalışıyor diye biliyorum. Ancak 2 ayda 30k olmayabilir. Tahminimce 22-24 k arası bi para biriktirirsiniz.

O zaman market zincirleri olmaz. Markette parttime çalışanlar lise mezunu veya ünide okuyanlar oluyor. Kabul etmeyebilirler. Gıda sektöründe çalışabilirsin.Baştan söylüyorum Market zincirinde çalışmaktan biraz daha fazla yorucudur. Mcdonalds, Popeyes, Usta pideci, Burgerking, tavuk dünyası bu yerler parttime lise mezunu olmayan kişileri çalıştırıyorlar.Lise öğrencileri de çalışıyor diye biliyorum. Ancak 2 ayda 30k olmayabilir. Tahminimce 22-24 k arası bi para biriktirirsiniz.
Market zincirleri 18 yaş altı ve lise mezunu olmayan kişileri çalıştırmıyor doğru fakat tavsiyem fast food restorantlarından uzak durulması yönünde olur. Her gün 3 saat mesaiye bırakıyorlar o sayede 23 bin liraya yakın maaş alıyorsunuz aylık fakat gerçekten değmez.

O zaman market zincirleri olmaz. Markette parttime çalışanlar lise mezunu veya üniversite de okuyanlar oluyor. Kabul etmeyebilirler. Gıda sektöründe çalışabilirsin. Baştan söylüyorum market zincirinde çalışmaktan biraz daha fazla yorucudur. McDonald's, popeyes, usta pideci, Burger King, tavuk dünyası bu yerler parttime lise mezunu olmayan kişileri çalıştırıyorlar. Lise öğrencileri de çalışıyor diye biliyorum. Ancak 2 ayda 30k olmayabilir. Tahminimce 22-24 k arası bir para biriktirirsiniz.

Market zincirleri 18 yaş altı ve lise mezunu olmayan kişileri çalıştırmıyor doğru fakat tavsiyem Fast food restorantlarından uzak durulması yönünde olur. Her gün 3 saat mesaiye bırakıyorlar o sayede 23 bin liraya yakın maaş alıyorsunuz aylık fakat gerçekten değmez.

Fast foodlarda geçen sene çalıştım soğudum oralardan artık çalışmak istemiyorum bir de zincir marketleri denemek istiyorum. Kurumsal yerlerde çalışmak istiyorum. Peki giyim mağazaları gibi yerlerde lise öğrencisi alıyor mu? Yaz sezonu falan ya da kalıcı deyip eylül'de çıkarım çok sorun değil.

Fast foodlarda geçen sene çalıştım soğudum oralardan artık çalışmak istemiyorum bir de zincir marketleri denemek istiyorum. Kurumsal yerlerde çalışmak istiyorum. Peki giyim mağazaları gibi yerlerde lise öğrencisi alıyor mu? Yaz sezonu falan ya da kalıcı deyip eylül'de çıkarım çok sorun değil.
Giyim mağazaları da 18 yaş altı almıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı