Diğer Zio Fabric vs Hawk Future

musti1608yu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben oyuncu koltugu alacagim ama en cok önerilen bu iki model arasında kaldım. Ben oncesinde Hawk'i bilip alacaktım ama sitede cok fazla öven ve gömen var herkes cogunlukla Zio oneriyor ama aklimda Hawk'da kaldı bütçem 11-12 k sizce hangisini almalıyım ya da baska bir model önerir misiniz? Exvega ve xDrive kullandim hiç rahat gelmedi iade ettim o yuzden. Sadece Hawk ve Zio arasindayim uzun omurlu kullanacağim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmayandan tavsiye almayın, Hawk Future var 3 aydan fazladır daha tık etmedi sorunsuz, ikisi de gayet kaliteli koltuklar, boy kilonuza dikkat ederek tercih edin.

4 senedir Zio kullanıyorum bir sikintisini gormedim gayet rahat ve genis Hawk tecrubem yok ama alirken ikisinden birini almayi planliyordum o siralarda Hawk'in future urunu yoktu sanirim duz Hawk ile Zio karsilastirinca Zio daha heybetli ve oturagi daha kaliteli gozukuyordu bu yuzden Zio tercih ettim bir pismanligim yok.

Kullanmayandan tavsiye almayın, Hawk Future var 3 aydan fazladır daha tık etmedi sorunsuz, ikisi de gayet kaliteli koltuklar, boy kilonuza dikkat ederek tercih edin.
Benim yasim 16-18 arasi kilom 60 rahatliga onem veriyoum hawkı elrean gibi yayincilardan duydum kaliteli bir markaymis sanirim hawk alicam gibi

4 senedir Zio kullanıyorum bir sikintisini gormedim gayet rahat ve genis Hawk tecrubem yok ama alirken ikisinden birini almayi planliyordum o siralarda Hawk'in future urunu yoktu sanirim duz Hawk ile Zio karsilastirinca Zio daha heybetli ve oturagi daha kaliteli gozukuyordu bu yuzden Zio tercih ettim bir pismanligim yok.
hocam ben hawk tercih edicem gibi incehesapda 12bine future buldum eger bir zam gelmezse hawk alicam ama degistirebilirim zam gelirse ziodan kisilestrilmis koltuk alicam veya hawk fab alirim gibi duruyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı