Zio vs Exvega

lillyvuh

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem maksimum 10k.

Buradaki koltuklardan birisi mi yoksa.

Zio kampanya modelindeki koltuk mu daha iyidir? Hawk alacaktım normalde 7kya ama çok rahat durmuyordu fotoğraflarda. O yüzden biraz daha bütçe arttırıp bu 2 markada karar veremedim. Sizce hangisi?

Bütçem maksimum 10k.

Buradaki koltuklardan birisi mi yoksa.

Zio kampanya modelindeki koltuk mu daha iyidir? Hawk alacaktım normalde 7kya ama çok rahat durmuyordu fotoğraflarda. O yüzden biraz daha bütçe arttırıp bu 2 markada karar veremedim. Sizce hangisi?

Yaz aylarında file olduğu için terleme yapmaz. Fileleri sağlam ve rahat bir koltukdur. Koltuk dediğiniz zaman IKEA en tercih edilen firmalardan biridir. Göz atabilirsiniz.

Exvegayı ben önermiyorum ama alan alabilir onun dışında tabiki boy ve kilonuz zaten burdaki en önemli faktör bunlara bakıp almanızda fayda var onun dışı 2 side terletmez kumaş, kumaş kalitesi ama exvega cidden iyi

Exvega hiçbir şekilde önermiyorum Andromeda 2025 modelini aldım ve pişman oldum. Pek vaktim olmadığı için iade etmeyle uğraşmadım ama daha 1 ay oldu gıcır gıcır ötüyor. Demir kısımları da paslı gelmişti zaten.

Exvega hiçbir şekilde önermiyorum andromeda 2025 modelini aldım ve pişman oldum. Pek vaktim olmadığı için iade etmeyle uğraşmadım ama daha 1 ay oldu gıcır gıcır ötüyor. Demir kısımları da paslı gelmişti zaten.

Hocam çok mu kötü hangi koltuğu alacamı bilemedim.

2 saat sonra ağrı yapıyor diyorlar doğru mu?

Vallahi ben günlük ortalama 11 12 saat oturuyorum henüz bir ağrı hissetmedim. Ben normalde Hawk V4 alacaktım 7 bin TL'ye. Ama çok düz ve sert gibi geldi fotoğraflardan o yüzden biraz daha bütçe koyup Exvega andromeda aldım. Pişman değilim gayet rahatım. Diğer modele oturmadım o yüzden bilmiyorum sadece forumlarda ve fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla odun gibi diyorlardı Hawk'a.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00