Ziraat ATM parayı yuttu

YEaRS

Femtopat
Daha fazla  
Biraz önce ziraat ATM'sinden Tosla kartıma para yüklemek için gittim, yatıracağım para 1125 TL olması gerekiyordu ben parayı yatırmaya çalışırken paramı okumadı, okunmayan parayı geri alın diyordu ama ortada para yoktu. Sonra biraz bekledim bir yazı çıktı ATM ekranında parayı almadığım için paraya alıkonulmuş dedi, eve gittim. Yani şimdi evdeyim. Tosla hesabımı açtım ve sadece 200 TL gelmiş, diğer paralar alıkonulmuş. Ne yapacağım? Yardım edin. Bilgilendirme: 200 TL'yi diğer paralardan ayrı koydum.

Önce Tosla müşteri hizmetlerini arayıp bilgi al daha sonra ziraati arayıp bulunduğun konumunu ve miktarı söylersen yardımcı olurlar.

Iletisi
Biraz önce ziraat ATM'sinden Tosla kartıma para yüklemek için gittim, yatıracağım para 1125 TL olması gerekiyordu ben parayı yatırmaya çalışırken paramı okumadı, okunmayan parayı geri alın diyordu ama ortada para yoktu. Sonra biraz bekledim bir yazı çıktı ATM ekranında parayı almadığım için paraya alıkonulmuş dedi, eve gittim. Yani şimdi evdeyim. Tosla hesabımı açtım ve sadece 200 TL gelmiş, diğer paralar alıkonulmuş. Ne yapacağım? Yardım edin. Bilgilendirme: 200 TL'yi diğer paralardan ayrı koydu
İletişime geç yakınımda bu durumu yaşadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı