Ziraat Banka kartı kayıp ve blokeli

420_T

Kilopat
Katılım
30 Mart 2020
Mesajlar
1.907
Makaleler
2
Çözümler
27
1 ay önce kayboldu, aynı gün müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirdim.
Aradan 2 hafta geçince tekrar arayıp durumu kontrol ettim ve girilen saatlerde evde olmama rağmen kurye.net eve geldiklerini, benim evde bulunmadığımı sisteme girmişler.

Durumu izah ettim, annemin kızlık soyadının yanlış yazıldığını o yüzden gelmemiş olabileceğini ve kartımın da en yakın şubede olabileceğini, oraya gitmem söylendi. Tamamen baştan savmaydı.

3 gün önce bankaya gidip anne kızlık soyadımı düzelttirdim, ama kart şubeye de gelmemişti. Müşteri temsilcisi aklı sıra beni başından salmış. Bankada iken kartın tekrar evime yollanmasını talep ettim.

Bugün tekrar kontrol edeyim dedim, yine 2 gün önce eve gelip evde olmadığımı girmişler ki 7/24 evdeydim.

Müşteri temsilcisini arayıp soracağım, bilgilerimi giriyorum sesli yanıt sistemi ''kart şifreniz bloke olduğundan dolayı...'' deyip yüzüme kapatıyor.

Bankaya gitmeden ulaşamayacak mıyım ben bunlara, gitsem dahi kart orada bile değil, nerede bu kart? Bir kart getirmek bu kadar zor olmamalı.
 
Son düzenleme:
Başka banka kullan bu kadar sevmediysen.
Başka kart zaten kullanıyorum. Bu benim maaş kartımdı.
1 hafta önce aynisini yaşadım. Fazla ugrasmamak adina subeye gidip hazir kart aldim sisteme(yasiniz kücükse anneniz veya ablanizla gidin)
Yaşım tutuyor ki şubeye gidip işlem yapıyorum. Kart zaten cıkmış ama nerede olduğu muamma. Şubeye gidip kartin subeye gelmesini yönlendireceğim.
 

Geri
Yukarı