Zoko 600W güç kaynağı nasıldır?

roxyy2

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Zoko 600W güç kaynağı aldım sizce nasıldır?

İşlemci: Xeon X5460
Ekran Kartı: RX 580 8 GB
RAM: 2+2+2+2 (8 GB 800 MHz)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani kötü ve tavsiye edilmeyen bir marka ama aldıysanız yapacak bir şey yok hayırlı olsun. Keşke almadan önce buraya yazsaydınız...

Yani kötü ve tavsiye edilmeyen bir marka ama aldıysanız yapacak bir şey yok hayırlı olsun. Keşke almadan önce buraya yazsaydınız...

Hocam dün geldi ve gayet mükemmel çalışıyor soğutması vs. çok iyi 12v kanalı bayağı güçlü bana bir sorun yaşatmadı rahatlıkla oyunumu falan oynayabiliyorum hem ucuz hem kaliteli bana göre herkes kötü diyor ancak mükemmel bir güç kaynağı

Xeon X5460 3.60 GHz O.C
RX 580 8 GB.
8 GB RAM.

Dosya Ekleri

• IMG_20250506_100820.jpg
    IMG_20250506_100820.jpg
    626,3 KB · Görüntüleme: 26
Hocam dün geldi ve gayet mükemmel çalışıyor soğutması vs. çok iyi 12v kanalı bayağı güçlü bana bir sorun yaşatmadı rahatlıkla oyunumu falan oynayabiliyorum hem ucuz hem kaliteli bana göre herkes kötü diyor ancak mükemmel bir güç kaynağı

Xeon X5460 3.60 GHz O.C
RX 580 8 GB.
8 GB RAM.
Hocam güç kaynağının kötü olup olmadığı genelde normal işleyişte belli olmaz zaten, elektrik kesintisi voltaj dalgalanması vb. durum olursa anlarsınız içinizde bulunduğunuz durumun vehametini.

Hocam güç kaynağının kötü olup olmadığı genelde normal işleyişte belli olmaz zaten, elektrik kesintisi voltaj dalgalanması vb. durum olursa anlarsınız içinizde bulunduğunuz durumun vehametini.

Hocam doğru diyorsunuz ama ben 1 kere bile bu ürünü alıp da bozuldu yandı vs. diyen hiç kimseyi görmedim ve ürünün yorumları hep 5 yıldız 1 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun çıkartmadı diyenler var bu nedenle aldım şu an memnunum cevabınız için çok teşekkür ederim tekrardan.

Yani kötü ve tavsiye edilmeyen bir marka ama aldıysanız yapacak bir şey yok hayırlı olsun. Keşke almadan önce

Merhaba Zoko 600W güç kaynağı aldım sizce nasıldır?

İşlemci: Xeon X5460
Ekran Kartı: RX 580 8 GB
RAM: 2+2+2+2 (8 GB 800 MHz)
2 senedir kullanıyorum gayet iyi marka (3060 ile kullanıyorum)

Ben de aynı markanın 700W güç kaynağı almayı düşünüyordum da linkteki ürünle arada kaldım.

Zoko 700W alın isterseniz ben birkaç alışverişimi Zoko'dan yaptım hiç sorun çıkartmadı iki güç kaynağındada +80 sertifikası var 2 yıl garantisi var ve Zoko'da 12v kanalından 600W güç verebileceğini söylüyor gayet iyi bir değer ve örgülü kablosuda mevcut sizin attığınız güç kaynağının değerini göremedim ama Zoko 700W güç kaynağı güzeldir alınır internette alanların hiç kötü yorumunu görmedim beğenmezseniz iade edersiniz ama bence alırsanız aşırı memnun kalırsınız diye düşünüyorum.

Zoko 700W alın isterseniz ben birkaç alışverişimi Zoko'dan yaptım hiç sorun çıkartmadı iki güç kaynağındada +80 sertifikası var 2 yıl garantisi var ve Zoko'da 12v kanalından 600W güç verebileceğini söylüyor gayet iyi bir değer ve örgülü kablosuda mevcut sizin attığınız güç kaynağının değerini göremedim ama Zoko 700W güç kaynağı güzeldir alınır internette alanların hiç kötü yorumunu görmedim beğenmezseniz iade edersiniz ama bence alırsanız aşırı memnun kalırsınız diye düşünüyorum.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı