Zoko King akvaryum kasa nasıldır?

Kalırsın kalırsın ben Zoko melody kullanıyorum 2 yıldır güzel kasa arkadaşa da amiral olan modeli aldırdım gözüm onda kaldı 😅 ikimizde memnunuz. Zaten kasa bir yerde üretiliyor üzerine Zoko basıyorlar amiral ile DK431 birebir aynı mesela.

Kasaları güzel diyorlar genel olarak Zoko için fiyat olarak güzel duruyordu aldım vallahi hocam

Aldıktan sonra neden soruyorsun hocam içini rahatlatmak için mi 😅
Hayırlı olsun Zoko kasa kullanıyorum memnunum fiyat avantajı varsa sıvı soğutma almışsın sorun yok ama ben kule tipi soğutucu öneririm dayanıklılık ve uzun ömür açısından. Ama aldıysan bu saatten sonra önemi yok sadece hayırlı olsun denir.

Yanlış anlaşılmışım sanırım aslında yazmamdaki amaç sizlerin de hoşuna giderse faydalanmasıydı kendi yazdıklarımı okuyunca ben bilr kendime acıdım 🥲🥲

Bunda sıvı sogutucu yok üstat sıvı sogutucu + kasa 4750₺ ye geldi bana

Aldım zaten 1 saat kadar önce yarın ya da cuma gelir burada paylasırım resmini ve deneyimlerimi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki ihtiyacı olan almak isteyen olur...

Sıvı soğutma dahil ise cidden çok iyi fiyat

Fanları ses yapıyormu ? tavsiye edermisin böyle bazı kasalar oluyor bir süre kullanınca titreşim sesi geliyor içinden o tip birşey oluyormu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı