Öncelikle yediklerine dikkat etmelisin, ne kadar bakım yaparsan yap çok fazla abur cubur tükettiğin zaman cildine yansıyor.
Ayrıca sadece bakımlı değil temizde olmalısın; yüzüne botoks yaptırmış, her türlü kremi kullanan fakat tuvaletten çıktığında elini yıkamayan insanlarla karşılaşabiliyorsun. Elini dahi yıkamadıktan sonra yemişim cilt bakımını.
Ayrıca erkeklerde şöyle bir şey var; Yakışıklı değilsen, doğru saç ve sakal stili + vücut geliştirme ve giyimine dikkat ederek iyi bir sonuç elde edebilirsin.
O kadar anlamıyorum, yinede birkaç tavsiye vereyim; Sakallarını düzenli kesiyorsan kestiğin zaman çenenin altına fazla inme, o kısımları yak (yanak üstleride kontrollü şekilde yakılmalı). Yüzünü ve duduklarını ara sıra nemlendir, dışarı çıkmadan önce güneş kremi kullan, sabahları sana uygun olan yüz yıkama jeli ile yüzünü temizle. Tırnaklarını düzenli kesmeyi ihmal etme ve dişlerini fırçalamayı unutma vs.
Beyaz gömlek, tişörtten hayli hayli iyidir, özel bir şey değilse dışarıya çıkarken regular tişört veya hoodie'yi tek başına üzerime geçirip insanlarla buluşmam (yapılıysan başka). Giyeceksem gömlek, ceket tarzı kıyafetlerle uydurur o şekilde giyerim. Tek giyildiğinde çok özensiz duruyor.
Pantolon sana kalmış bir şey, bol veya dar. Mesela ben pantolon almakta berbatım, görerek aldığım çoğu şey fiyasko oluyor. Bu yüzden bedenime uygun olan pantolonu hangi kalıpta olmasını istiyorsam o şekilde internetten alıyorum, diğer türlü sevdiğim bir parçanın bedeni olmasa dahi pek seçenek olmadığından alıp yaptırırım düşüncesi ile hareket edip parama yazık ediyorum. Bu yüzden bedenini öğrenip ne istediğini bilmek önemli.
H&M'de ara sıra güzel indirimler oluyor, takip edebilirsin.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum fakat, bir kıyafeti giydikten sonra ertesi gün tekrar giymem gerekiyorsa (mesela pantolon) havalanması için asıp kendi haline bırakıyorum. Bir şey olmadıysa aynı kıyafeti ertesi gün giymemeye çalışıyorum, hafta sonları zaten makinaya.
Ayakkabı seçimi fazla karışık, özet olarak; Çakma giyme, yanlış anlaşılmak istemiyorsan Adidas/Nike + dar pantolon (mümkünse kadife veya keten pantolon hariç darımsı pantolon giymekten kaçın) giyme, *eşofman altına doğası gereği giyebilirsin.
Sadece siyah veya beyaz spor ayakkabılar almaya yeltenme, farklı renk ve çeşitleri de dene.
Bir yıla yakındır Asics-NYC giyiyorum, memnunum. Son olarak Pinterestte dolaş, milletten kombin arakla. Birde uykunu al.