Hava akışıyla alakalı hiçbir fikrim yok, estetik açıdan güzel durduğu için akvaryum kasa düşünüyordum. Ama hava akışı açısından çok tırtsa tabiki değmez. Şu an Corsair 4000D kullanıyorum sıvı soğutmayı önde kullanmak durumunda kaldım o açıdan kasa değiştirmeyi planlıyordum.Yer konusunda sıkıntınız yoksa alınabilir ama ben bu tarz akvaryum kasaların soğutmasına performansın pek güvenmiyorum.
Lian Li Dynamic Evo 11 alıp ön kısmı meshe çevirsek hava akışı kusursuz hale gelir mi?O zaman üst bölümü 360mm destekleyen bir kasa bakabilirsiniz. Bence daha iyi olur.
Bu dediğinize benzer bir tasarım revizyonu yapan arkadaşım var, hiç memnun kalmadı. Hatta öne fan takmıştı.Lian Li Dynamic Evo 11 alıp ön kısmı meshe çevirsek hava akışı kusursuz hale gelir mi?
Tam olarak aynısını düşünüyordum, memnun kalmama sebebi sıcaklık değerleri açısından mı yoksa estetik miBu dediğinize benzer bir tasarım revizyonu yapan arkadaşım var, hiç memnun kalmadı. Hatta öne fan takmıştı.
Eki Görüntüle 2325505
Teşekkür ederim, estetik açıdan kötü olmayan hava akışı konusunda rahat 360mm üstte sıvı soğutucu destekli mümkünse rame takılmayan, önerebileceğiniz kasa var mıdır? Corsair 7000D falan mı almalıyımSıcaklık değerleri konusunda şikayetçiydi. Özellikle işlemci aşırı ısınıyordu. Ekran kartı da keza öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.