Zona'daki oyunlar orijinal mi?

Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
.
Dostlarım merhaba. İnternette bazı videoların başlıklarında gördüm Zona'daki (Steam, Epic Games gibi bir Rus platformu) oyunlar orijinal ve bedavaymış. Sizce bu bilgi doğru mu? Bence değil fakat yine de fikrinizi almak isterim.

Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlığa dikkat ederseniz "İstediğin oyunu orijinal ve bedava indir" yazıyor. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya abi bir kere kendine sor, bu adamlar bu kadar oyunu nasıl bedavaya versin?

Aynı şeyi düşündüğümü belirttim.

Bence değil fakat yine de fikrinizi almak isterim.

Sadece fikirlerinizi almak istedim.
Sence öyle bir şey olsa Steam niye satış yapsın?

Bence değil fakat yine de fikrinizi almak isterim.

Dostlarım merhaba. İnternette bazı videoların başlıklarında gördüm Zona'daki (Steam, Epic Games gibi bir Rus platformu) oyunlar orijinal ve bedavaymış. Sizce bu bilgi doğru mu? Bence değil fakat yine de fikrinizi almak isterim.

Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlığa dikkat ederseniz "İstediğin oyunu orijinal ve bedava indir" yazıyor. Fikirlerinizi bekliyorum.

Zonadan crackli indiriyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı