Orijinal oyunlar neden repack olarak inmiyor?

Dosya kalıp standartlarının, içerik bütünlük yapısını genişletilmiş ortamda, sistemin rahat bir şekilde işleyip, yükleme safhasında mümkün olduğunca seri olarak yapılandırılması hedeflendiği için sıkıştırılmış bir şekilde inmiyor diye tahmin ediyorum. Ayrıca çoğu ülkenin internet altyapı hizmeti, indirme ve erişim hızı oldukça tatmin edici seviyede yüksek olduğu için sadece bizim gibi ülkeler için dediğiniz şekilde ayrı bir hizmet sağlamazlar.

Dosya kalıp standartlarının, içerik bütünlük yapısını genişletilmiş ortamda, sistemin rahat bir şekilde işleyip, yükleme safhasında mümkün olduğunca seri olarak yapılandırılması hedeflendiği için sıkıştırılmış bir şekilde inmiyor diye tahmin ediyorum. Ayrıca çoğu ülkenin internet altyapı hizmeti, indirme ve erişim hızı oldukça tatmin edici seviyede yüksek olduğu için sadece bizim gibi ülkeler için dediğiniz şekilde bir ayrı bir hizmet sağlamazlar.
Anladım teşekkürler.

Bazı repack grupları herhangi bir kayıp vermeden sıkıştırıyor. Bunu en iyi yapan Fitgirl. Öyle ki 30 gblık oyunu 10 gb'ta hiçbir kayıp vermeden sıkıştırıyor. Alternatif olarak R.g mechanics öneririm oda aynı şekilde hiçbir kayıp vermiyor.
Soruma verilen cevaplara bakınca ses dosyalarında vs. değişiklik yapıldığını söylenildiğini görüyorum. Belki gözle görülecek şekilde fark yoktur ama kayıp olmadan değişiklik yapılması pek mantıklı gelmiyor. Madem böyle bir şans var neden orjinal olarak sunmuyorlar ki?

Bazı repack grupları herhangi bir kayıp vermeden sıkıştırıyor. Bunu en iyi yapan Fitgirl. Öyle ki 30 gblık oyunu 10 gb'ta hiçbir kayıp vermeden sıkıştırıyor. Alternatif olarak R.g mechanics öneririm oda aynı şekilde hiçbir kayıp vermiyor.

Bir de Corepack vardı, yakın zamanda sitesi komple kapandı, aynı şekilde kayıpsız ve orijinaliyle birebir aynı kalitede sunan Fitgirl'e göre daha hızlı kurulum yapan repacklari vardı, neyse de sonuçta orijinal kullanmak en doğru ve sağlıklı yöntem.
Soruma verilen cevaplara bakınca ses dosyalarında vs. değişiklik yapıldığını söylenildiğini görüyorum. Belki gözle görülecek şekilde fark yoktur ama kayıp olmadan değişiklik yapılması pek mantıklı gelmiyor. Madem böyle bir şans var neden orjinal olarak sunmuyorlar ki?

Repack dosyası kurulum sonunda genişleyince neredeyse orijinal boyutuna yakın oluyor zaten, şu ana kadar herhangi bir kalite veya içerik unsuru kaybı görmedim ben.

Firmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Keşke dediğiniz gibi tüm oyunlar repack olarak verilse.
Keşke GTA 5'i biraz daha fazla sıkıştırıp 50 GB yapsalar 90 GB için 3 gün bilgisayar açık kalmalı zaten fanları çok sesli.
GTA 5 ilk çıktığında 60gb'tı ben öyle indirip bitirmiştim. 90 gb'ta ne ara çıktı aklım almıyor. Ne değişti oyunda ?
Ses ve görüntü değiştirilip sunulan oyunlara RIP oyun denir Repack'den farklıdır. Çoğu kişi bunu yanlış biliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı