ZoneAlarm Free

Murat hoca bildiğim kadarıyla Kaspersky yönetim kurulundan idi veya bir mevkide. Üslubuna diyecek yok be Arda arkadaş.
Aynen hocam, tabii zaten kendisi çok bilgili ve bizimle dalga geçiyor.
@Arda KC eminim küçük kuzenim bile senden daha bilgilidir.
Benim de Murat hoca ile bir olmadığım durumlar oluyor ama fikirlerine saygı duyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam o kadar cahil ki gelmiş zonealarm Kaspersky motoru kullanmıyor diyor ama her şey oradada yaptıkları umrumda değil buradaki konu adamın cahilliğine döndü zaten. Moderatörler konumun adını değiştirmiş. Forumda adam bilgiliymiş gibi davranmakdan başka bir şey yapmıyor. Bana cahil diyor ama kendisi bilmiyor öyle cahil diyor sadece.

Siz onu savunmaya devam etin. :)

Madem o kadar bilgili, ispatlasın bana Kaspersky'de ZoneAlarm motoru olmadığını ve ben de tamam diyeyim geçeyim.

Ki kuzenin Murat'dan kat kat daha bilgilidir orası ayrı.
Aynen hocam, tabii zaten kendisi çok bilgili ve bizimle dalga geçiyor.
@Arda KC eminim küçük kuzenim bile senden daha bilgilidir.
Benim de Murat hoca ile bir olmadığım durumlar oluyor ama fikirlerine saygı duyuyorum.
Şu anda takmıyorum ayaklarına yatıp bir şeyler gizliyor. Boşuna Murat'ı savunmayın, adam bitmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
ZA 2000'lerden beri temelde Windows Firewall olarak, virüs koruma özelliksiz program olarak bilinir ve Windows Firewall alanında en iyi programlardan biridir. Sonradan kasperski vs ile işbirliğine gidip virüs özelliği eklenmiş olabilir. Öyle olsa da kendisine özel klasik ZA Firewall çekirdeğini kullanıyordur diye tahmin etmekteyim.

Madem o kadar bilgili ıspatlasın bana Kaspersky'de zonealarm motoru olmadığını bende tamam diyeyim geçeyim.

Ki kuzenin Murat'dan kat kat daha bilgilidir orası ayrı.

Şu An'da takmıyorum ayaklarına yatıp bir şeyler gizliyor boşuna Murat'ı savunmayın adam bitmiş.

Yeni bir Berkehan Çepni olmak istiyorsan devam et kardeşim.
Keşke Burak Alkan burada olsaydı senin foyanı çıkarırdı eminim.
Yeni bir berkehan çepni olmak istiyorsan devam et kardeşim.

İşiniz gücünüz millete "haha" atmak. Yakında herkese "haha" atmaktan ceza yiyeceksiniz.

Yeni bir berkehan çepni olmak istiyorsan devam et kardeşim.

Berkehan Çepni kim ben tanımıyorum. Burak Alkan'ı da tanımıyorum ama burada Murat haksız. Ben Kaspersky motoru var diyorum, adam yok demiş. Ve halen de yok diyorlar. Ki kanıtlanmış olmasına rağmen. Bir yanlışım varsa düzeltsin tabii ki, öyle dalga geçerek olmaz. O zaman forumun ne anlamı var?

İşiniz gücünüz millete "haha" atmak. Yakında herkese "haha" atmaktan ceza yiyeceksiniz.

Murat ban yer sonra haberin olsun. :)

Burada Kaspersky ile iş birliği yaptığı belirtilmiş.

Bu zaten konuda belirtilmiş.

"Real Time Cloud Protection is a new advanced antivirus/anti-spyware feature, introduced in ZoneAlarm 2014. It provides real-time verification of file signatures against up-to-date cloud-based Kaspersky databases."

Burada da cloud korumasındaki veri tabanından bahsetmişler yine.

Kendi sitesinde bahsedilenler bunlar, Kaspersky motorundan bahseden bir şey bulamadım ben. Bakın, kendi sitesinde, ben orayı güvenli kabul ederim ancak.

Kaspersky ile anlaşması sadece cloud verilerini alması ve Kaspersky motorunda tanımlanması.
Hocam burada ne demiş, bir bakın. Sitede de belirtildiği gibi iş birliğinin varlığından bahsediyor, motor olmadığını da belirtiyor.

Yanlış bilgilendirme var, kendisi bilmiyor diyordunuz. Kendisinin yazdığı mesajla, benim resmi siteden okuduklarım tamamen aynı yere çıkıyor ancak sizin iddialarınızı destekleyecek bir bilgiye ulaşamadım açıkçası. @Arda KC

Ek olarak, üslubunuza da dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

"Real Ti'me Cloud protection is a New Advanced antivirus/anti-spyware feature, introduced in zonealarm 2014. ıt provides real-Ti'me verification of file signatures against up-to-date Cloud-based Kaspersky databases."

Burada da veri tabanından bahsetmişler yine.

kendi sitesinde bahsedilenler bunlar, Kaspersky motorundan bahseden bir şey bulamadım ben. Bakın, kendi sitesinde, ben orayı güvenli kabul ederim ancak.

Hocam burada ne demiş, bir bakın. Sitede de belirtildiği gibi iş birliğinin varlığından bahsediyor, motor olmadığını da belirtiyor.

Hani yanlış bilgilendirme var, kendisi bilmiyor diyordunuz. Kendisinin yazdığı mesajla, benim resmi siteden okuduklarım tamamen aynı yere çıkıyor ancak sizin iddialarınızı destekleyecek bir bilgiye ulaşamadım açıkçası. @Arda KC

Şöyle bir olay var zaten Kaspersky motorunu kullandığını en basit şekilde VirusTotal'den algılama diline bakarak ve biraz araştırarak anlayabiliyorsunuz.
Mesela şu anda girin ve VirusTotal'de malware diye arama yapın daha sonra 2'sinin de aynı şekilde aynı yazılımı aynı dille algıladığını göreceksiniz.
Bunun bir açıklaması varsa tabii ki beni aydınlatın, zaten başından beri diyorum bir yanlışım varsa beni aydınlatın diye.

"Real Ti'me Cloud Protection is a New Advanced antivirus/anti-spyware feature, introduced in ZoneAlarm 2014. It provides real-Ti'me verification of file signatures against up-to-date Cloud-based Kaspersky databases."

Burada da Cloud korumasındaki veri tabanından bahsetmişler yine.

Kendi sitesinde bahsedilenler bunlar, Kaspersky motorundan bahseden bir şey bulamadım ben. Bakın, kendi sitesinde, ben orayı güvenli kabul ederim ancak.

Yanlış bilgilendirme var, kendisi bilmiyor diyordunuz. Kendisinin yazdığı mesajla, benim resmi siteden okuduklarım tamamen aynı yere çıkıyor ancak sizin iddialarınızı destekleyecek bir bilgiye ulaşamadım açıkçası. @Arda KC

1612924319843.png

"Real Ti'me Cloud protection is a New Advanced antivirus/anti-spyware feature, introduced in zonealarm 2014. ıt provides real-Ti'me verification of file signatures against up-to-date Cloud-based Kaspersky databases."

kendi sitesinde bahsedilenler bunlar, Kaspersky motorundan bahseden bir şey bulamadım ben. Bakın, kendi sitesinde, ben orayı güvenli kabul ederim ancak.

List of Consumer AV Vendors (PC) - AV-Comparatives bakın burada da gösteriyor 3 parti motor kullandığı ve bunun Kaspersky olduğu.

"Real Ti'me Cloud Protection is a New Advanced antivirus/anti-spyware feature, introduced in ZoneAlarm 2014. It provides real-Ti'me verification of file signatures against up-to-date Cloud-based Kaspersky databases."

1612924890594.png

Ben şu anda bir yanlışım olduğunu sanmıyorum. @Alpha Centauri.

Berkehan Çepni kim ben tanımıyorum. Burak Alkan'ı da tanımıyorum ama burada Murat haksız. Ben Kaspersky motoru var diyorum, adam yok demiş. Ve halen de yok diyorlar. Ki kanıtlanmış olmasına rağmen. Bir yanlışım varsa düzeltsin tabii ki, öyle dalga geçerek olmaz. O zaman forumun ne anlamı var?

Murat ban yer sonra haberin olsun. :)
Ne bu Murat acısı ya? 10 kelimenden 56'sı Murat. Adam sana açıklıyor, hala anlamıyorsun. Kaspersky ile iş birliği yaptığı belirtilmiş ama, motoru yok. Kendi sitesi bile açıklıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı