Zoom'da yapılan dersleri trolleyen kitle

YouTube kanalı bile vardı birinin. Kanalına video yüklüyordu...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de altına ''mÜq oLDu ''yazması...

Eğitim sisteminden çok aile terbiyesinin de önemli olduğunu düşünüyorum. Önyargı olarak anlaşılmasın fakat bana göre çocuğunu düzgün bir şekilde terbiye eden, düzgün bir şekilde yetiştiren ailenin çocuğu böyle saçmalıklar yapmaz.
Aile terbiyeside var fakat en önemlisi eğitim.

Ülkenin en troll bölü müdür? Diğer öğrencilerin kullanıcı adlarıyla girip trolleyenler en tehlikeli türleri. Bu troller varken iyi öğrenciler çıkmasını veya eğitim sisteminin düzelmesini beklemeyin. Allah dersi trollenenlere kolaylık versin.

Yani dersin şifresi 12345 olunca girıyorlar işte. Bir de direk şifreyi verenler var. Bu arada bizede girdiler.

Aynısını bizzat kendi okulumun derslerinde sık sık yaşadım. Madem böyle boş beleş işlerle uğraşan öğrenciler var bakanlığında böyle sabote edilmeye çok açık bir sistem kullanmaması lazım. Çünkü ders bağlantısını kendi kendilerine rastgele bulabildiğini düşünmüyorum illaki sınıfın içerisinden birisi dışarı sızdırıyor bu gruplara. Allahım uğraştığımız şeylere bak resmen ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de altına "mükemmel oldu "yazması...

Altına da eklemiş. Mükemmel oldu! Yorumlar zaten patlamış mısırlık.
Bir tane olsa neyse de onlarca böyle grup var.

Zoom ders trolleme sunucuları, grupları. Organize troll örgütü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı