Zoom'dan veya 2. el sitelerinden virüs bulaşır mı?

Dediğiniz siteler SSL ile korunuyor. Ek olarak güvenilir siteler. Zoom konusuna gelirsek, Zoom direkt olarak kişiden kişiye bağlantı yapmıyor. Önce veri sunucu üzerinden geçiyor.
Hocam Zoom'daki bu olay IP adresinin bulunmasını mı zorlaştırıyor? Başka ne gibi artıları var?

Hocam Zoom'daki bu olay IP adresinin bulunmasını mı zorlaştırıyor? Başka ne gibi işlere yarıyor mesela?

Amaç IP adresi bulmayı zorlaştırmak değil. Çoklu bağlantı yapıldığı zaman tüm o oda içinde yer alan kullanıcıların sorunsuz şekilde iletişim kurmaları için yapılan bir teknoloji. Host olan kişi yapmak yerine Host sunucu oluyor. Herkes sunucuya bağlanıyor birine bağlanmak yerine.

Oha şuan şoktayım. @Vileblood kanka sen bu aralar hacker filmi falan mı izledin?? Bu kadar çok virüs bulaşır mı konusu nedir? Şaka gibi troll sanmıştım ama ciddisin galiba Youtubedan bulaşır mı diye bile yazmışsın.

Paranoyaklaşmışsın: youtubedan bulaşır mı, flash sitelerden bulaşır mı, discorddan bulaşır mı, çerezler tehdit oluşturur mu... böyle gidiyor. Black Mirror falan izlediğinizi tahmin ediyorum, bu kadarı fazla.

Oha şuan şoktayım. @Vileblood kanka sen bu aralar hacker filmi falan mı izledin?? Bu kadar çok virüs bulaşır mı konusu nedir? Şaka gibi troll sanmıştım ama ciddisin galiba Youtubedan bulaşır mı diye bile yazmışsın.

Paranoyaklaşmışsın: youtubedan bulaşır mı, flash sitelerden bulaşır mı, discorddan bulaşır mı, çerezler tehdit oluşturur mu... böyle gidiyor. Black Mirror falan izlediğinizi tahmin ediyorum, bu kadarı fazla.
Merak ettiğimi soruyorum hocam,belki başka birininde aklına takılır oda burdan nasiplenir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı