Zor Türkçe denemesi sonucum nasıl?

Bir de Fen Bilimlerinden sadece konulara çalışsak 18 doğru yapılabilir mi?
Biraz zor şuanki müfredata çok hakim değilim lakin dersi dinlersen konulara çalısırsan en az 15 yaparsın kalan 5 soruyuda test sorularında yaptıgın yanlışları inceleyerek fakat o matematiği halletmeden fene geçme en az 14 yap matematikten ondan sonra diğer derslere ağırlık ver moralini bozma

Biraz zor şuanki müfredata çok hakim değilim lakin dersi dinlersen konulara çalısırsan en az 15 yaparsın kalan 5 soruyuda test sorularında yaptıgın yanlışları inceleyerek fakat o matematiği halletmeden fene geçme en az 14 yap matematikten ondan sonra diğer derslere ağırlık ver moralini bozma
Hocam matematikten 10-13 doğru falan yapmam lazım. Onun dışında diğer derslerden iyi yapıp matematikten 9 doğru yapsam dahi hedefime ulaşıyorum. Sizin aldığınız puan civarını hedefliyorum. Siz sadece matematikten mi soru çözdünüz?

Hocam matematikten 10-13 doğru falan yapmam lazım. Onun dışında diğer derslerden iyi yapıp matematikten 9 doğru yapsam dahi hedefime ulaşıyorum. Sizin aldığınız puan civarını hedefliyorum. Siz sadece matematikten mi soru çözdünüz?
Hocam benim fen 18 mat 16 türkçe 15 diğerlerinden 1 yanlışdı lakin 2024 de türkçe çok etkilidi bir soru 7 puanmı neydi az daha dikkatlı okusaydım yada o yanlış yaptıgım 5 soruyu sona kalmıştı aman salla gitsin demiştim keşke boş bıraksaydım

Hocam benim fen 18 mat 16 türkçe 15 diğerlerinden 1 yanlışdı lakin 2024 de türkçe çok etkilidi bir soru 7 puanmı neydi az daha dikkatlı okusaydım yada o yanlış yaptıgım 5 soruyu sona kalmıştı aman salla gitsin demiştim keşke boş bıraksaydım
Hocam matematiği çalışıp da yapamayınca boşa çalışmış gibi hissediyorum. Türkçe durumum şu anlık iyi ama matematiği düzeltemiyorum. Ama internetten matematik soruları da çözüyorum.

Son düzenleme:
Kötü ama söyle birşey oluyor gerçek lgsde ben demelerde turkcede 20/20 yaparken lgsde 15 5 yapmıştım lgs farklı bir atmosfer orada dahada iyi yapabilirsin türkçe ve matematik ağırlık ver
Kesinlikle katılıyorum , senin konu anlatımından sonra seni en çok etkileyen şey sınav baskısı , stres kontrolü.

Bir de bu sene de o kadar kolay sorarlar mı bilmiyorum.

Benim matematiğim çok kötü. Türkçeden de genellikle 15D falan yapıyorum denemelerde. LGS 2024 ama gerçekten diğer senelere göre çok kolaydı, cümlenin ögeleri ve sözel mantık gibi zor konular yoktu. Fen Bilimlerinden de yine kolay sormuşlar. Türkçe ve Matematik sıkıntılı biraz genelde.
Kanka şu şekil adamlar gram çalışmadım falan diyorsa inanmana gerek yok , onlara göre çalışmamış olabilirler ama öyle değil. herkesin bi kendisine göre çalışımı var.

Bir de Fen Bilimlerinden sadece konulara çalışsak 18 doğru yapılabilir mi?
1 tanecik fenomen ikiz sorular çözersen bu işi yaparsın.

Hocam sizce 1.dönem konularından deneme alınır mı?
Ona para vereceğine , ikiz sorular adlı kitaplardan alabilirsin hazirana 1 ay kala. Onun yerine yapman gereken deneme çözmek , benim evde 1 yığın denemem vardı. Kesinlikle hem tekil deneme hem de 90 soruluk senaryo denemesi çözmen lazım.

Kanka şu şekil adamlar gram çalışmadım falan diyorsa inanmana gerek yok , onlara göre çalışmamış olabilirler ama öyle değil. herkesin bi kendisine göre çalışımı var.

1 tanecik fenomen ikiz sorular çözersen bu işi yaparsın.

Ona para vereceğine , ikiz sorular adlı kitaplardan alabilirsin hazirana 1 ay kala. Onun yerine yapman gereken deneme çözmek , benim evde 1 yığın denemem vardı. Kesinlikle hem tekil deneme hem de 90 soruluk senaryo denemesi çözmen lazım.
Bu alınır mı? https://www.hepsiburada.com/dinamo-...eme-video-cozumlu-yeni-nesil-pm-HBC00003XZN7V

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı