Özdebir denemesi çözerken zaten çok fazla doğrum çıkmıyor. Mesela Türkçede 14 doğru yaparken bu denemede 16 doğru yaptım. Bir de bu kanalın attığı denemeler eski LGS sorularıyla benzer oluyor. LGS 2024 sorularını çözerken de daha kolay geliyor.
Özdebir denemesi çözerken zaten çok fazla doğrum çıkmıyor. Mesela Türkçede 14 doğru yaparken bu denemede 16 doğru yaptım. LGS 2024 sorularını çözerken de daha kolay geliyor.
Hocam bu netler zor ama yani şuanki matematiği 5 net 3 yanlışda 1 dogruyu götürüyor öyle hesaplayın matematiğini 13 yapsın diğerlerini toparlasın anca öyle olur
Hocam bu netler zor ama yani şuanki matematiği 5 net 3 yanlışda 1 dogruyu götürüyor öyle hesaplayın matematiğini 13 yapsın diğerlerini toparlasın anca öyle olur
Hocam bu netler zor ama yani şu anki matematiği 5 net 3 yanlışda 1 dogruyu götürüyor öyle hesaplayın matematiğini 13 yapsın diğerlerini toparlasın anca öyle olur.
Evet hocam kesinlikle size katılıyorum. Matematikten en az 13 net yapması lazım. Kalanlar aşırı zor değil. Hatta bana kalsa matematikten 15 net yapmalı. Çünkü sizde söylemiştiniz. LGS farklı bir atmosfer ve türkçesi iyi olan bile kötü yapabiliyor. Yani matematiği iyileştirip Türkçe'den 18 değil 16-17 net yaparsa bile kendini garantiye alır.