Zorbalanıyorum

Yerinizde olsam okulumu değiştiririm ama maalesef meslek ya da Anadolu liseler cidden kötü halde kendini komik sanan kızlara daha çok kendini sevdirmek için çocuk velet hareketleri yapan tipler çok ama müdür yardımcısınız böyle yapmaması gerek şikayette bulanabilirsin istersen ilk defa duyuyorum kızacağı yerde onlara katılıp seni zorbalamak nasıl bir beyin yapısı anlam veremedim.

Ben burada fiziksel şiddeti tavsiye ediyorum çünkü sokakta birisi laf atsa bulaşmam ancak her gün düzenli olarak gittiğim bir yerde sürekli birisi benimle uğraşıyorsa fiziksel şiddete gideceğini hissettirmek şart.

Anlattığım kişiler aşiret gibi bir şey maalesef öyle bir şey yapamam. Aileme bulaşırlar diye yapmıyorum, yoksa umursamaz biri olsam her şey bambaşka olurdu. Kız diye de söz geçirmezler zaten çünkü feminist bir dünyada yaşıyoruz.

Ben boyle durumlarda acimanin gereksiz oldugunu dusunurum yani olse bile gulerim umurumda olmaz sana bunlar yapiliyorsa git tum benliginle savas simdi cok bos gozukuyor dediklerim farkindayim ama karsilik vermezsen sen daha cok ezilirsin ve acimak mis erkeklik mis sakat bir yermis hiç umurunda olmasin tecavuzculerin cikabildigi bir yerde o kadar olay olmaz git limitsiz bir sekilde sic agizlarina.

5. sınıftan beri zorbalanıyorum fakat bu lisede inanılmaz kötü bir hal aldı. Öyle bir seviyeye ulaştı ki müdür yardımcısı bile beni zorbalayanların sınıfında gülerek benimle dalga geçiyormuş. Ortada bir şey de yok. Sadece kız arkadaşımın sınıfına girdim diye disipline yollayacaklardı. O kadar kişi sınıfa girip çıkıyor ve onları görmüyorlar. Sadece bizi görüyorlar. Asla birbirimizin sınıfına giremiyoruz. Önceden de bir olay oldu kız arkadaşım ağlıyordu ben de sınıfına girdim sakinleştirmek için ve sözde arkadaşı olan yılan bana seni görmek istemiyorum dedi. Onun nasıl bir yılan olduğunu anladı kız arkadaşım ve daha da konuşmadı ama peşimizi bırakmıyor. Yılan arkadaşının kuzeni beni çıkışta beklemişti 1 kere müdürle konuşuyor olmasam beni o gün bıçaklayacaktı. Sadece küfür etmiştim. Amcaları falan geldi okula bayağı büyüdü olay. Tehdit, hakaret, iftira, öldürme girişimi oldu fakat ben bir küfür ettiğim için bana kınama verildi. Yılanın kuzeni bizim okulda olmasına rağmen ben aldım. Koca sınıfta kimse kızın küfür ettiğini duymadı ama rehberlikte ağzından kaçtı o yılanın küfür ettiği. Yanlışlıkla itiraf etti yani. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum, onlardan 2 yaş büyük olmama rağmen haksızlığa uğrayan benim. Kimse de yok arkamda. Herkes bana gelince "E ne yapalım?" diyor fakat onlar isteyince bana kınama vermeyi biliyorlar. Hiçbir zaman müdürler beni haklı bulmadı veya kimse arkamda durmadı. Artık çok zoruma gidiyor bu yaşadıklarım. Sadece bunlar da değil maalesef, hep haksızlık yapılıyor bana.
Anlattığınız şeylerden olayları tam netleştiremiyor ve çözemiyorum. Tehdit ve öldürmeye varacak kadar olayın bu raddeye gelmesine sadece hakaretler mi vesile oldu? Kız arkadaşınızın, arkadaşıyla aranızda neden böyle bir problem var? Kız arkadaşınızla olan ilişkiniz onu neden ilgilendiriyor? Bu şahsın kuzeni ve amcalarının sizin kız arkadaşınızla olan ilişkisiyle ne gibi bir alakası var? Onların sınıfına gitmenizden neden rahatsız oluyorlardı? Diğer sınıfta neden kolektif bir şekilde sana karşı art niyetli davranışlar var? Müdür sizinle dalga geçmemeli. Hiçbir neden yokken bunlar oluyorsa bu senaryoda oldukça kötü insanların arasında bulunuyorsunuz demektir. Yeterince açıklığa kavuşturursanız ve sorunun kaynağını ortaya koyarsanız daha rahat çözebileceğinizi düşünüyorum.

Kız Arkadaşın ve Onun Eski Arkadaşı Arasındaki Sorun Nedir?
Bu "yılan" olarak ifade ettiğin kişi, kız arkadaşının eski arkadaşı gibi görünüyor. Ancak onun, sizin ilişkinize karışmasının nedeni nedir? Arkadaşının bu ilişkiye karşı negatif tutumunun kökenini anlamak, sorunun kaynağını çözmeye yardımcı olabilir.
Bu Şahsın Kuzeni Neden Sana Yöneliyor?
Kız arkadaşının eski arkadaşı ile yaşadığın sorun neden kuzenini ve amcalarını olaya dahil ediyor? Kuzeni neden seni tehdit etti? Bu tehditlerin arkasındaki asıl motivasyon ne?
Diğer Sınıfın Size Olan Tepkisi Neden Bu Kadar Yoğun?
Diğer sınıftan gelen bu olumsuz tutumun nedeni ne olabilir? Belki de bu kişiler, kız arkadaşının eski arkadaşı tarafından manipüle ediliyor. Diğer öğrencilerin seni neden dışladığını ve müdür yardımcısının onlara destek olmasının altında neyin yattığını anlamaya çalışmak önemli.
Kız Arkadaşının Sınıfına Girmen Neden Bu Kadar Tepki Çekiyor?
Kız arkadaşının sınıfına girdiğinde, seni diğerlerinden ayıran ve tepki çeken sebep nedir? Eğer diğer öğrenciler sınıflara rahatça girip çıkabiliyorsa, senin durumunda farklı olan ne olabilir?
Okul Yönetimi Neden Hep Karşı Tarafı Destekliyor?
Okul yönetiminin, özellikle müdür yardımcısının seninle dalga geçmesi kabul edilemez. Müdür yardımcısı seni neden ciddiye almıyor? Bu durumu yönetimin tarafsız olmayan bir tutum sergilediği bir olay olarak ele alabilir misin?

Son düzenleme:
Bana da asasosyal lakabı taktılar oyun oynadığım için sevdiğim kız tarafından bir gay bana aşık olduğu için gay diye zorbalandım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı