5. sınıftan beri zorbalanıyorum fakat bu lisede inanılmaz kötü bir hal aldı. Öyle bir seviyeye ulaştı ki müdür yardımcısı bile beni zorbalayanların sınıfında gülerek benimle dalga geçiyormuş. Ortada bir şey de yok. Sadece kız arkadaşımın sınıfına girdim diye disipline yollayacaklardı. O kadar kişi sınıfa girip çıkıyor ve onları görmüyorlar. Sadece bizi görüyorlar. Asla birbirimizin sınıfına giremiyoruz. Önceden de bir olay oldu kız arkadaşım ağlıyordu ben de sınıfına girdim sakinleştirmek için ve sözde arkadaşı olan yılan bana seni görmek istemiyorum dedi. Onun nasıl bir yılan olduğunu anladı kız arkadaşım ve daha da konuşmadı ama peşimizi bırakmıyor. Yılan arkadaşının kuzeni beni çıkışta beklemişti 1 kere müdürle konuşuyor olmasam beni o gün bıçaklayacaktı. Sadece küfür etmiştim. Amcaları falan geldi okula bayağı büyüdü olay. Tehdit, hakaret, iftira, öldürme girişimi oldu fakat ben bir küfür ettiğim için bana kınama verildi. Yılanın kuzeni bizim okulda olmasına rağmen ben aldım. Koca sınıfta kimse kızın küfür ettiğini duymadı ama rehberlikte ağzından kaçtı o yılanın küfür ettiği. Yanlışlıkla itiraf etti yani. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum, onlardan 2 yaş büyük olmama rağmen haksızlığa uğrayan benim. Kimse de yok arkamda. Herkes bana gelince "E ne yapalım?" diyor fakat onlar isteyince bana kınama vermeyi biliyorlar. Hiçbir zaman müdürler beni haklı bulmadı veya kimse arkamda durmadı. Artık çok zoruma gidiyor bu yaşadıklarım. Sadece bunlar da değil maalesef, hep haksızlık yapılıyor bana.