Zorbalardan nasıl kurtulunur?

Joey BadaSSs

Centipat
Yer
Brooklyn New York
Arkadaşlar merhaba lise 2'ye geçtim ortaokulda sürekli ağzım yüzüm kan içinde kalana kadar dövüyorlardı korkudan okula gitmiyor oradan ailemden dayak yiyordum. Lisede de böyle sürekli sataşan küfür eden tipler var bana sataşmasını istemiyorum lütfen yanıtlarda dalga geçmeyin.

Not: Boyum oldukça uzundur ama kilom az olduğundan zayıfım.

Arkadaşlar merhaba lise 2'ye geçtim ortaokulda sürekli ağzım yüzüm kan içinde kalana kadar dövüyorlardı korkudan okula gitmiyor oradan ailemden dayak yiyordum. Lisede de böyle sürekli sataşan küfür eden tipler var bana sataşmasını istemiyorum lütfen yanıtlarda dalga geçmeyin.

Etrafta varsa jiu-jitsu boks veya Muay Thai gibi dövüş sporları varsa eğitimi al bu zorba maymunlar dövmeden peşini bırakmazlar. Hayatı zehri ederler.

İleride kendini olmasa da sevdiklerini savunman gerken günler gelebilir bu da sana bahane olsun gençlik sporda veya özel bir kurs merkezinde savunma sporu eğitimi almanı tavsiye ederim.
Tamamen nefsi müdafa için.
Gözdağı vermek olmasın aklında o iş için ustalaşman gerek hangi spor olursa olsun önerim boksa git guard almayı öğren en azından fakat pek işe yaramaz büyük ihtimal sokakta kural yok sapıkların nere vuracağını bilemezsin.

Lise 3. sınıfa kadar ben de öyleydim içe dönük birisiydim pek özgüven sahibi olmadığımdan millet laf atıp itip kakıyordu, ondan sonra lisede artık kaybedecek bir şeyim kalmadığını anlayınca ( okuldan atılmak uzaklaştırmak vs. umrumda olmayınca) bana laf atıp itip kakmak isteyen herkesin karşısında dikilmeye başladım. Emin ol biraz özgüven sahibi olduğunu gördüklerinden sonra çoğunun sesi kesiliyor, tabi eğer serseri tipler okuldan sonra seni rahatsız edecek elemanlar varsa hiç sataşma.

Ortaokulda olan olaylar ile lisede olanlar arasında nasıl bir bağlantı kurmamızı bekliyorsun? Anlayamadım. Benim ile aynı durumdasın. Ben de 9'u evde geçirdim. Ama lise düşündüğün gibi bir yer değil orta okulda o tipler liseye geçemediği için, veya geçmek istemediği için lise daha düzgün bir yer. Lise de daha çok sınıflar arası kavga olur. O da fındık fıstık işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı