Zorbalıkla büyüyen tek nesil olmak sizce iyi mi?

Bende bu nesildenim lakin zorbalık biz de başlamadı. 40 yaşındaki eniştem hala psikolog geziyor travmaları atlatmak için.

Ben 97'liyim, benim jenerasyonum da gayet zorbalıkla büyüdü. İnsanın doğasında var olan bir şey bu. Bir nesile özel bir şey değil. Deli saçması bunu iddia etmek.

Kral çoğu kişi yanlış anlamış. Ben arkadaş ortamındaki zorbalıktan bahsetmiştim. Bizde daha fazla olduğu yüzde yüz ihtimal. Sanal ortam yaygınlaştıkça daha da arttı bunu patlama noktası da 2020'ydi.

Discord'da akşama kadar takılıp asosyal + vatana millete hayrı olmayan işsizlerin uğraştığı şeyler. Karşıdakine saygısı olmayan elemanlar aklına gelebilecek her türlü küfürü kullanırlar.

Hacı bir tık abarttığını düşünüyorum şu an o arkadaş grubuyla konuşmasam da. Hepsi derslerinde başarılı iyi liseye veya üniversiteye gitmiş adamlar. Dışarıda da buluştuğum oldu birbirimizle dalga falan geçiyorduk yine orada da.

Kral çoğu kişi yanlış anlamış. Ben arkadaş ortamındaki zorbalıktan bahsetmiştim. Bizde daha fazla olduğu yüzde yüz ihtimal. Sanal ortam yaygınlaştıkça daha da arttı bunu patlama noktası da 2020'ydi.

Hacı bir tık abarttığını düşünüyorum şu an o arkadaş grubuyla konuşmasam da. Hepsi derslerinde başarılı iyi liseye veya üniversiteye gitmiş adamlar. Dışarıda da buluştuğum oldu birbirimizle dalga falan geçiyorduk yine orada da.
Ha evet arkadaş ortamında bizdeki daha fazla olabilir. Ben çok zorbalık gördüm mesela. Aşağılık insanlar. Allah'larından bulsunlar(ateistler galiba ama neyse) köpekler.

Yok ben biraz liseli ergen kitle için söyledim, var ya şu tehditçi vasıfsız elemanlar. Patlama noktasının 2020 olmasının sebebi TikTok'un yaygınlaşması ve COVID-19 denilen oyunla birlikte evlere hapisle başladı her şey.

İnterneti nasıl kullanacağın tamamen sana bağlı. Ben 2016'dan beri discord kullanıyorum bir kere bile zorbalıkla karşılaşmadım. Kendi hobilerim ve ilgi alanlarımla ilgili insanlarla ahbaplık ettim. Ucube ucube tiplerle yüz göz olmamak sizin elinizde. Tek tıkla ortamınızı değiştirebilirsiniz. Ki illa internetten ortam kuracan diye bir şey de yok. Allah'ın ucube, anasından babasından sevgi görmemiş gerizekalılarıyla takılmaktansa adam gibi yalnız kal.

Arkadaş ortamındaki zorbalık ise yine her devirde olan bir şeydi. İnternetten bağımsız konuşuyorsak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı