Zorbaonur thirtyone preworkout içindeki kaç ölçek?

Daha fazla  
Zorbaonur'un thirtyone olan (turuncu) preworkoutunu aldım, ama içindeki kaç ölçek bilmiyorum. Kullanan yardımcı olabilir mi?

Servis sayısını soruyorsan, 31 servis. Ama 1 servis için kaç ölçek gerektiğini bilmiyorum. 186 servis yazmasının sebebi yasal sınırları aşabilmek için.

Merhaba herhangi bir zararı var mı NOcaffeine PRE-WORKOUT -400 GR 160 SERVİS -AROMASIZ ürününü almayı düşünüyorumda yaşım 15 herhangi bir sağlık problemim yok.

Bu ürün kafeinsiz pre-workout. Eğer pre Workout'u akşam saatlerinde kullanmayacaksanız, kafeine duyarlılığınız yoksa kafeinli olanını almanızı tavsiye ederim. Akşam saatlerinde kafein alınca gece tavan seyrettiriyor ve uyutmuyor çünkü.

Bu ürün kafeinsiz pre-workout. Eğer pre Workout'u akşam saatlerinde kullanmayacaksanız, kafeine duyarlılığınız yoksa kafeinli olanını almanızı tavsiye ederim. Akşam saatlerinde kafein alınca gece tavan seyrettiriyor ve uyutmuyor çünkü.
Akşamüstü gidiyorum sadece mor olan ve kafeinsiz olan kalmış stocklarda arcaniuma daha yakın diye nocaffeine olanı aldım içerikleride daha dolu gibi gözüküyordu.

Akşamüstü gidiyorum sadece mor olan ve kafeinsiz olan kalmış stocklarda arcaniuma daha yakın diye nocaffeine olanı aldım içerikleride daha dolu gibi gözüküyordu.

Eğer kafein de kullanmak istiyorsan yanına bir de kafein kapsülü almak mantıklı olur. Hem kafein mg sınırın yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı