Rockstar Games hesabı nasıl kurtarılır?

eXborni

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Epic Games'te RDR2 almıştım yaklaşık 2 yıl önce. Ardından Rockstar Games hesabımı açtım RDR2'yi oynamak için ama bu süreç içerisinde açtığım hesabın mailini kaybettim, bende yok yani ama Epic hesabın şifresi vs. her şeyi var. Bir şekilde bu oyunu oynayamaz mıyım, ticket vs. atsam bir yerlere?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Epic Games'te RDR2 almıştım yaklaşık 2 yıl önce. Ardından Rockstar Games hesabımı açtım RDR2'yi oynamak için ama bu süreç içerisinde açtığım hesabın mailini kaybettim, bende yok yani ama Epic hesabın şifresi vs. her şeyi var. Bir şekilde bu oyunu oynayamaz mıyım, ticket vs. atsam bir yerlere?

Rockstar Games hesabınıza telefon numarası bağlı mıydı?

Epic'te RDR2'nin sana ait olduğunu gösteren ekran görüntüsünü ekleyip Rockstar Support'a ticket açarsan, satın alma kanıtını doğruladıklarında hesabın mailini geri almanı veya değiştirmelerini sağlıyorlar hocam. Yani maili kaybetsen bile doğru kanıtlarla hesap kurtarılabiliyor.

Ticket açın hocam kanıtlarsanız zaten vereceklerdir ama Rockstar'ın cevap vermesi aylar sürüyor. (şanslıysanız birkaç hafta)

Rockstar Launcher'siz oynayamazsınız. Ticket atmanız gereklidir.
Epic'te RDR2'nin sana ait olduğunu gösteren ekran görüntüsünü ekleyip Rockstar Support'a ticket açarsan, satın alma kanıtını doğruladıklarında hesabın mailini geri almanı veya değiştirmelerini sağlıyorlar hocam. Yani maili kaybetsen bile doğru kanıtlarla hesap kurtarılabiliyor.
Bu arkadaşın dediklerini yapın. Olayı anlatın hesabınızı kurtarabilirsiniz.

Veya Oyunun Faturası Varsa Rockstar'a ticket açıp o faturayı gönderip altına.
Hello, I Lost the e-mail address of my Rockstar Games account. Can you somehow recover the invoice for this game and my Rockstar account? Yazabilirsiniz.

Hatırlamıyorum ama yüksek ihtimalle değildi.

Veya Oyunun Faturası Varsa Rockstar'a ticket açıp o faturayı gönderip altına.
Hello, I Lost the e-mail address of my Rockstar Games account. Can you somehow recover the invoice for this game and my Rockstar account? Yazabilirsiniz.

Aldığıma dair faturayı nerede görebilirim maili kontrol ediyorum ama bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı