Zorin OS denenmeli mi?

polat1512197

Decapat
Daha fazla  
Esenlikler. Elimde Intel 4520 4 GB DDR2 NVIDIA 620M özelliğinde yedek Grundig laptopum var, oraya Linux kurmak istiyorum ve Zorin OS hoşuma gitti Zorin OS'i o laptopa kuracağım, kendi main laptopum (AMD Ryzen 5 5500U 8 GB DDR4 RAM ) özelliğinde main laptopum var Windows'tan aşırı sıkıldım bende Linux denemek istiyorum ve oynayacağım oyunlar bayağı sınırlı mesela Rockstar Launcher'de GTA V, multi theft Auto, Steam oyunları vs. Wine ile Rockstar Launcher vs kurabilir miyim? İki laptoptada Zorin OS indirirken sıkıntı yaşayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorin kuracaksan Lite halini kur, GNOME ile kullanmak bu cihaz için eziyet olur. Xfce masaüstü ortamı iş görecektir.

Rockstar Launcher'i bottles ile açmayı deneyebilirsiniz, hafif oyunlar Wine ile rahatça açılabiliyor. Steam ve Valve'nin oyunları Linux'ta çok rahat bir şekilde oynanabiliyor, ayrıca kontrol etmek istediğiniz başka oyunlar var ise ProtonDB üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Zorin kuracaksan Lite halini kur, GNOME ile kullanmak bu cihaz için eziyet olur. Xfce masaüstü ortamı iş görecektir.

Rockstar Launcher'i bottles ile açmayı deneyebilirsiniz, hafif oyunlar Wine ile rahatça açılabiliyor. Steam ve Valve'nin oyunları Linux'ta çok rahat bir şekilde oynanabiliyor, ayrıca kontrol etmek istediğiniz başka oyunlar var ise ProtonDB üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Dün gece denedim zorin kurmayı normal sürümü kurulamadı kurucu çöktü vs hatası verdi. Bir de bir sorum daha var dün Linux Mint denedim orada kurulum bitiyor USB çıkar diyor çıkarıyorum enter basiyorum sistem yeniden başlıyor dedi ve reboot ettikten sonra no bootable device sistem stop. Hatası verdi çözümü nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı